- 12 Haziran 2019
- 18.096
- 109.610
- 36
Ben de öyle yapıyorum çünkü en zor orasıMutfagi sona bırakma huyunu da bırakmam lazım heryer temiz ora kaldı
MaşAllah Seda ya . Küçük bebeğinle nasıl yapıyorsun anlat hele. Ben yapamıyorum daöğlene doğru yerleri sildim.
Lavaboları temizledim.
Çöp attım.
Çamaşır serdim.
Ocağı sildim.
mermeri sildim.
Tv ünitesi ve sehpa tozu sildim.
yemek yedim.
kahvemi aldım umutu sallıyorum.
Amin sağol canımCanım hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın
Memnun musun canımBenimkinden
Annem de bundan almıştı çok beğendik bizpirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan aldık . Deneyince yazarım
Evet ben normal zamanda da çok okurum onuAynen inşallah işe yarar
Summes sebila yesserahu doğumu kolaylaştırmak için okunuyor
Aa ne güzelAnnem de bundan almıştı çok beğendik biz
İnşallah memnun kalırsın sen degüle güle kullan
Şimdi şöyle .MaşAllah Seda ya . Küçük bebeğinle nasıl yapıyorsun anlat hele. Ben yapamıyorum da
kullanacağım zaman alırım dedim o yüzden kaldı onun canı sağolsun nasılsa garantisi varSana vermedi mi halabozulmadan verse bari
Aklıma hiç gelmedi valla orayı silmek sileyim bi günDaha kolay kız ilk evimin ki öyleydi kolay siliniyordu buna şimdi yakından baktım tırtırlıve profilleri çok aralık güzede sıkıştırmamışlar bir formük bulacam artık
Eki Görüntüle 3526468
Şimdi kara kara düşünüyom
valla bende sesli güldüm yan konteynerden duyulmuştur kesinoyyyyyy sesli güldüm mübarek
sweet buhar makinesiyle yapsana daha kolay olurAklıma hiç gelmedi valla orayı silmek sileyim bi gün
Benimkiler kıl yapıştırmışlarAklıma hiç gelmedi valla orayı silmek sileyim bi gün
fön makinesinden uçar bizim banyodada duvarlara dolaplara uçuyo oğlum kullanıyo hep onun saçlarıTavanda kıl var
Bunu nasıl başardılar
Evet küçük küçük yapışmışfön makinesinden uçar bizim banyodada duvarlara dolaplara uçuyo oğlum kullanıyo hep onun saçları
Erkek milletinin işlerine akıl ermiyorTavanda kıl var
Bunu nasıl başardılar
Askıları seyrek takmışlardır ben söküp takabiliyorum onları kenarlara u denilen küçük demirlerle sabitleniyorDaha kolay kız ilk evimin ki öyleydi kolay siliniyordu buna şimdi yakından baktım tırtırlıve profilleri çok aralık güzede sıkıştırmamışlar bir formük bulacam artık
Şimdi kara kara düşünüyom