Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun hayalcimKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
bizde akşamları yemek yapıyoruz, bulaşık yıkıyoruz çay demliyoruz , çamaşır varsa makineye atıyoruz,kuruyan varsa toplayıp katlıyoruz bunlar iş deilmi bi kereBi ikimiz iş ediyoruz zaten![]()
Abla sizin buharlı hangi markaydı ?Allah yardımcın olsun hayalcim
güle güle kullan canım bende karcherinki ni aldım geçen ay ama ben daha kullanmadım kızımda o kullandı beğendi baya![]()
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan aldık . Deneyince yazarım![]()
Aynen inşallah işe yararYapan çok varmış ya denicem şansımı![]()
Canım hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın![]()
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimkinden![]()
Adaşının adını unutmuştu
Püü ben hiç silmedim bu evde böyle ters tavan delikli amaOrası silinmez mi hep nem isleniyor
Sana vermedi mi halagüle güle kullan canım bende karcherinki ni aldım geçen ay ama ben daha kullanmadım kızımda o kullandı beğendi baya
Sağol ablacım inşAllah iyi çıkar.güle güle kullan canım bende karcherinki ni aldım geçen ay ama ben daha kullanmadım kızımda o kullandı beğendi baya
Daha kolay kız ilk evimin ki öyleydi kolay siliniyordu buna şimdi yakından baktım tırtırlıPüü ben hiç silmedim bu evde böyle ters tavan delikli ama![]()