Neresi burası
Bir şartı şurtu varDelirtecek beni banyoyu temizle çık
Ama ters tavan diyosun bi terslik var diye düşünmekte haksız deyilım
Orası silinmez mi hep nem isleniyorAma ters tavan diyosun bi terslik var diye düşünmekte haksız deyilım
Allah kolaylık versin ferahlığa kavuş inşallahKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Iyiyim canım
GüzelimKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Hayalim Rabbim ferahlık versin işiniz gücünüz rast gitsin. Hayırlısını kolayını afiyetlisini yaşatsın AllahKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Benimki normal boyalı tavan o aparatlar yokOrası silinmez mi hep nem isleniyor
En güzeliBenimki normal boyalı tavan o aparatlar yok
Ben de girdim tabureyi yıkamaya üstten yıkıyodum hep bu sefer mavi pembeyle fırçalı ayrıntılı giricemEn güzeli
Bugün yemeğim yok hastayım diye bu ara hep salladım bugünlük tavandan başlıyayım yarın duvarı filan bende ayrıntılı girecemBen de girdim tabureyi yıkamaya üstten yıkıyodum hep bu sefer mavi pembeyle fırçalı ayrıntılı giricem
Bi ikimiz iş ediyoruz zatenBugün yemeğim yok hastayım diye bu ara hep salladım bugünlük tavandan başlıyayım yarın duvarı filan bende ayrıntılı girecem
Rabbim zorunu kolay eylesin canımKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Canım benimKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Allah sağlık versin yapalım bonusumBi ikimiz iş ediyoruz zaten