- 13 Ağustos 2020
- 14.856
- 83.243
- 32
MaşAllah Seda ya . Küçük bebeğinle nasıl yapıyorsun anlat hele. Ben yapamıyorum da
Beyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşAllah Seda ya . Küçük bebeğinle nasıl yapıyorsun anlat hele. Ben yapamıyorum da
Seda emzigi nasıl alıştırdın hele bi deŞimdi şöyle .
Tabiki hepsini aynı anda yapmıyorum.
uyuduğu ara olan vakitleri değerlendirtiyorum .
1 saat olan işte 2 saat olan .
Öyle yetişiyor .
Bi kısmı sabah vakti.
Diğer kısmı öğlen vakti .
O şekilde.
Bide emzik vermeye başladım onla oyalanıyor alıp emiyor.
fazla ağlaması pek kalmadı.
İlk zamanlar arada bi ağlıyordu.
Alıştı evet geçen hafta günlerde başladım.Seda emzigi nasıl alıştırdın hele bi de
Birazda mecbur alıştırdım.Seda emzigi nasıl alıştırdın hele bi de
Memnunum sadece kanepe altına girmiyor. Düz duruyor eğim olmuyor çok az oluyor. O yönden eksisi var sadeceAmin sağol canım
Memnun musun canım bilmem gereken bişey var mı
Gercekten hanı kızlara söylerler süsülü diye adımız çıkmış o iki tel saça fön tutmazlarsa yan gider hayatlarıErkek milletinin işlerine akıl ermiyor
Evet abla aklıma geldi şimdi buhar makinesi ile konuşurken ilk önden bi mopla silerim sonra onla yaparımsweet buhar makinesiyle yapsana daha kolay olur
OlabilirBenimkiler kıl yapıştırmışlar
Sanırım tavan ürünün polyester fön makinasından ucan tavana yapımış
Sonucu yaz bize deEvet abla aklıma geldi şimdi buhar makinesi ile konuşurken ilk önden bi mopla silerim sonra onla yaparım
Eğim falan derkenMemnunum sadece kanepe altına girmiyor. Düz duruyor eğim olmuyor çok az oluyor. O yönden eksisi var sadece
Henüz banyoda denemedim bilemiyorum onun içinsweetgirlcandy banyo fayanslarında çıkmayan kireç lekeleri var. Makina onları çıkarır mı acaba?
Almıyor mu senin yavru kurt benimki de almıyordu. 4 aylıkken falan mamayı biberonu reddetti. Açlıktan o zaman alıp emmiştiSeda emzigi nasıl alıştırdın hele bi de
Hmmm ben iki tane denedim bu modeli almadım damakliydi belki ondan almadı. Ögürup fırlatıyor bunu yapmaz belkiAktif Lora bu model emziği emiyor küçük ağız başlığı.
Ay yavrum He yav. Süt damllattim oyle 2 dk aldi firlatti tekrar hdjdkd. Midesi bulanıyor baya baya. Almıyor sedanın dediği modeli denicem. Bide philips önerisi almıştım onu da denerim.Almıyor mu senin yavru kurt benimki de almıyordu. 4 aylıkken falan mamayı biberonu reddetti. Açlıktan o zaman alıp emmişti
Sökülür baktım şekerciğimin bahsettiği eğer benim ilk evimdeki gibi bir şeydiyse bir birbirne geçmeli lego gibiydi bastıra bastıra sildiğinde aslala oynamıyordu bu iki vidanın hesabına bakmışlar köşelerde vida yok bir söksem takılmaz elimde kalırAskıları seyrek takmışlardır ben söküp takabiliyorum onları kenarlara u denilen küçük demirlerle sabitleniyor
Ne zaman yaparsamSonucu yaz bize de
Eğim falan derken