- 8 Aralık 2011
- 44.710
- 158.314
Bu spotun aynısından ev hanımları işcileri için yapsınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kirliymis site sil süpür bitiremediler
Bide ilaçlama yapsalardı börtü böcekler parazitler pek yükseller de uçanlar da yok olup gitseydi
Onun için yaşıyor onlar varlıklarını biliyorum hiç görüpte gözlerime eziyet edememHele dinime laf edenlere sürücek dillerine oh misss
Ah Bonusum bir kaç kişi beni çok şaşırtıyor neyse burda sey etmiyelimOnun için yaşıyor onlar varlıklarını biliyorum hiç görüpte gözlerime eziyet edemem
Geçmiş olsun bonusum. Neden gergindin ? Önemli bişey yoktur inşAllahBİleydim gelirdim gerginim biraz iyi gelebilirdi.
Ama omuzum çok ağrıyo yormak istemiyorum bugün de kalsın bakalm
Yok canım ev halleri biraz örgü ördüm yattımGeçmiş olsun bonusum. Neden gergindin ? Önemli bişey yoktur inşAllah
2 de başlayalım mı limonsuzum?Çocuklar okula gitti şimdi ben de iş yapıcam. Tam iyileşmedim ama ev savaş alanına döndü 2 günde
Selam, belki hiç konuşmadık ama ben de sormak istiyorum, belki bir faydam olur, duaya ek olarakKızlar dualarınızda bana yer verir misiniz ? Zor bir süreçten geçiyorum
Biz bile o kadar temizlik yapmıyoruzYıkama yağlamadan dağılmışlardır toplanırlar
herkese selamlar
bugün geç yazıyorum dün akşam 8 buçukta cıktım,
yorucu bır aksam oldu benım ıcın
kedının maması, suyu , kumu
bulasık makınası bosalt
baska bır sey yapmadım resmen
akşama yemeğim var, eşim benden once gıder corba yapmasını soyleyecegım
pırasa
makarna-- dun o yaptı. nadir de olsa mutfakta bana yardımı oldugu anlardan :))
corba
yogurt
aksam menü...
camasır katlayacagım
yarına yemek yapmam, balık yeriz, annesi ile terasta yapar
bu aksam arkadasımla bulusacaktım ama yorgunum, yarın ya da cuma bulusurum arkadasımla
Yorma kendini canımÇamaşır attım yıkandı, kurutmaya attım
Akşam için çorba yaptım
Etrafı toparladım
Öğleye kadar yatış yaptımdı şimdi mutfaktayım bir de yemek ayarlıyım
Sıkıcı bir gün sanki.
Hava kapalı.
Burası bilem kapalıydı
Kafamda bi sürü plan var.
Canım sıkıldı öyle, bir maden suyu içtim.
Mutfak halım o kadar kirli ki.
Makineye atılabilenlerden aslında ama az farkla sığmıyor....
Yaz olsa balkonda yıkardım.
Yıkamaya versem, tek parça almazlar.
Silsem diyorum daha sırtım düzelmedi bir de bunu mu yapıyım diyorum.
Kocama sildirmek geldi aklıma
İyi akıl etmiş miyim.
Evet bence.
Taktım kafaya, çok kirli. Gıcığım şuan, berbat kirli..
Hep iyi ol bonusumYok canım ev halleri biraz örgü ördüm yattım
Bunu görmeden gitmişim bile çok hevesli gibi2 de başlayalım mı limonsuzum?
Benim de banyo tavanım küflendi çamaşır suyuyla silsem geçer mi bi de çok hava almıyor kurumazsa daha da kötü olur mu bilemiyorumYatak odasının duvarları rutubetten yine mahvoldu her yeri simsiyah olmuş. Çamaşır suyuyla oraları temizledim.
Şimdi de mutfağa gidicem pilav çorba yapmaya. O esnada mutfağı da toplarım inşAllah
Spreyli şişeye çamaşır suyu ve su koyup sıktım. O kendi akıyor zaten . Sonra kalan yerleri bezle sildim çıktı.Benim de banyo tavanım küflendi çamaşır suyuyla silsem geçer mi bi de çok hava almıyor kurumazsa daha da kötü olur mu bilemiyorum
Eşime yaptırayım bi teşekkür ederimSpreyli şişeye çamaşır suyu ve su koyup sıktım. O kendi akıyor zaten . Sonra kalan yerleri bezle sildim çıktı.
Aynen bize verseydi 5 dakikada pembesi mavisi sarısı karıştırıp pası kiri vürüsü söker atardık zaman ziyanlığı olduBiz bile o kadar temizlik yapmıyoruz