- 2 Ağustos 2013
- 35.115
- 106.544
Bizimki de Philips aventti onu verdim hep aldı sonra başka denemedim zaten. O da sevmiyordu pıt diye atıyordu diliyleAy yavrumHe yav. Süt damllattim oyle 2 dk aldi firlatti tekrar hdjdkd. Midesi bulanıyor baya baya. Almıyor sedanın dediği modeli denicem. Bide philips önerisi almıştım onu da denerim.
Anladım.Hmmm ben iki tane denedim bu modeli almadım damakliydi belki ondan almadı. Ögürup fırlatıyor bunu yapmaz belki
Kenarlara U takmamışlar o yüzden oynuyor üstten sil sadece zatenSökülür baktım şekerciğimin bahsettiği eğer benim ilk evimdeki gibi bir şeydiyse bir birbirne geçmeli lego gibiydi bastıra bastıra sildiğinde aslala oynamıyordu bu iki vidanın hesabına bakmışlar köşelerde vida yok bir söksem takılmaz elimde kalır
Neyse tavandaki D N A mızı temizlenecek kadar sildimbana kalsa hepsini söker atar yeniden yaptırırım
Öyle yaptımKenarlara U takmamışlar o yüzden oynuyor üstten sil sadece zaten
sweetgirlcandy banyo fayanslarında çıkmayan kireç lekeleri var. Makina onları çıkarır mı acaba?
Alıştı evet geçen hafta günlerde başladım.
Kucağımda sallayıp ağzına emzik verdim .
Oda aldı. baktım emip uykuya daldığı gibi kucağımdan beşiğe bırakıp beşikte biraz sallıyorum tam uyuyor.
Ulan burnumdan güldüm hahahahaha aferin artık sizin yıkandığınız annaşılmazNeyse tavandaki D N A mızı temizlenecek kadar sildim
Hiç kucağında uyutmamış tabi pışpış örtüsünü atmayı öğretiyor işgüzarKızlar bakın bunu deneyin
Ahahhaah bende diyecektim pembeden dök buharlaMavi pembe diyecek gibi oluyorum
Buhara da burda kişkıracam ha.Ahahhaah bende diyecektim pembeden dök buharla
Gezme planı yapıyodum telde.Mutfak mi topluyonuz herkes nerdeee
Ha tamamNe zaman yaparsam
İşaretlediğim yer kanepenin altına sokunca dümdüz olup yere temas etmiyor anlatabildim mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 3526539
Bu beni hep korkutmuştur ya . Bi tane daha olursa eğer hatırlat da öğreteyimKızlar bakın bunu deneyin
Aklımı çeldin ya.Ahahhaah bende diyecektim pembeden dök buharla