- 2 Ağustos 2013
- 35.060
- 106.253
Çok geçmiş olsun swetimm yeğenin nasıl iyi mi
Ay çok fena kesik filan varmı ?
Çok geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah ciddi bişey yoktur
Şükür bir şeyi yok çok ufak çizik olmuş elinin üstünde. Daha yerde çıtır çıtır ediyordu camlarAy kapuska bi kere yedim cokta sevdim ama evde hiç yapmadım canım cekti. Eline saglık
Ssero mart annelerinde hayat vardı ya hatırlıyo musun o yapmıstı kolay oldu demisti dogumum. Benimde ikisi sezeryan o yüzden bilmiyorum malesef
Yaa ögrendigim iyi oldu. Ay hamilelikte ne cektim hic bisey yemiyodum yaa
Ay annemde var fibromiyalji berbat bisey tedavisi felanda yok psikolojik ilaclar iyi geliyomus onu da annem istemedi cok cok geçmis olsun
Bizim ev resmen aş evi gibi bizim ev bide herkes farklı bisey yiyo
Bunu cok duydum bende korkmaya basladım durup dururken nedeni neyse cok gecmis olsun bisey yoktur insallah
Bende çok korkuyordum ahseni yıkarken falan. Sorun yok şükür elinin üstünde çizik var bir iki taneBu ara çok duyuyorum yageçmiş olsun sweet umarım bi sorun yoktur
Denemek istiyorsan dene tabiki ne kaybedersin kiBen de çok ortada kaldım, çevremdekiler hep sezaryen doğum yapmış. Süreci bi ota bağlamak fazla hayalperest geliyor ama acaba denesem mi demekten de alıkoyamıyorum kendimi
Hayırla sağlıkla al kucağına inşallahAllah nasip ederse inşallah Şubat sonu gibi
Di mi yaDenemek istiyorsan dene tabiki ne kaybedersin ki
Ahahaha ay seroosweetgirlcandy geçenlerde de efserin mi patlamıştı ya geçmiş olsun.
Kimseye zarar gelmeden bizimki de patlasa da değişmek zorunda kalsak
Şükür bir şeyi yok çok ufak çizik olmuş elinin üstünde. Daha yerde çıtır çıtır ediyordu camlar
Allah korumuş ayy.Bende çok korkuyordum ahseni yıkarken falan. Sorun yok şükür elinin üstünde çizik var bir iki tane
Olunmaz doğulur diyosunAğzı burnu aynı benim kaynana ya
Şükür yaa annesi de nöbette bize gelmişti okuldan çıkınca. Ama nasıl koştuğumu bilemedim bacaklarım titredi kapıyı açarken neyle karşılaşcam diyeAllah korumuş çok geçmiş olsun canım
Şükür bir şeyi yokmuş
Köşeye yuvarlak şekilde. Bide bu büyük banyo kullanmıyoruz da orayı pek fazla. Kurutma makinesi çalışıyordu ama kapısı hep açık olur hani sıcak soğuk oldu da patladı desem o da değil. Açılan kanadın biri patladıAllah korumuş ayy.
Çok korkuyorum bundan, duyuyorum öyle arada.
Duşakabin nasıl canım? Köşeli mi yuvarlak mıydı?
Neden patlar ki yaa, önlem varsa alsak
Rabbim korumuş sadaka çıkar şekerçiğimŞükür bir şeyi yok çok ufak çizik olmuş elinin üstünde. Daha yerde çıtır çıtır ediyordu camlar
Ayyyyy swetim baya parçalanmış emanet olunca yigenin Allah korusun ama bi sadaka verin kuzum Allah beterinden saklasınŞükür yaa annesi de nöbette bize gelmişti okuldan çıkınca. Ama nasıl koştuğumu bilemedim bacaklarım titredi kapıyı açarken neyle karşılaşcam diye
Köşeye yuvarlak şekilde. Bide bu büyük banyo kullanmıyoruz da orayı pek fazla. Kurutma makinesi çalışıyordu ama kapısı hep açık olur hani sıcak soğuk oldu da patladı desem o da değil. Açılan kanadın biri patladı
Eki Görüntüle 3525292
Aynı şeyi yazmışızRabbim korumuş sadaka çıkar şekerçiğim
Kalbim senleAynı şeyi yazmışız
Rabbim korumuş sadaka çıkar şekerçiğim
Ablama da dedim sadaka ver hemen. Bende vercem.Ayyyyy swetim baya parçalanmış emanet olunca yigenin Allah korusun ama bi sadaka verin kuzum Allah beterinden saklasın