Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şükür bir şeyi yok çok ufak çizik olmuş elinin üstünde. Daha yerde çıtır çıtır ediyordu camlar
Çok şükür bunla geçmiş olsun
sweetgirlcandy sweetgirlcandy geçenlerde de efserin mi patlamıştı ya geçmiş olsun.
Kimseye zarar gelmeden bizimki de patlasa da değişmek zorunda kalsak 😀
Saçma sapan dualar etme manyak😂
Evet niyet edip bir kenara koysan bile senden çıkmış oluyormuş sadaka çıkarmak deniyor
bunu öğrendiğim cok iyi oldu. Vercem niyet ediyorum verecek kimse cıkmıyo karsıma icime dert oluyodu
Geçen oruç tutarken benim kıza söyledim o ne falan diyor anlattım işte bişeyler. Bugün dedim yine ben oruç tutuyorum bugün. Mutfaktan çıkıyordum geldi. Anne ne yiyon dedi. Bişey yemiyorum dedim. Ağzını aç dedi açtım. Ne yedin dedi. Yemedim annem orucum ya dedim. Hiii ben senin ağzını iyileştiririm dedi 🤭😂 hastayım sanıyor yavrum 😂 sabahta anneme dio annem oruç tutuyor hasta hasta dio😂😂
Yaa kıyamam yavrum kafasında neler düsünüyo Allah bilir🫠

Eve gelince;
Dün akşam yıkadığım çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Bi makine daha yıkayıp astım salona
Mutfağı topladım
Yeşillikleri suya koydum
Yemek yapmadım salatayla geçiştirdik bugün
Ütü yaptım
Odadaki çekmece dağılmış orayı da topladım
Son kez mutfağı dolandım toplu ✅

Pilim bitti yine %20lerdeyim
Hayırlı geceleriniz olsun ❤️

Dışarda bi arkadaş bir yakın eş dost varsa oda senin niyetine çıkarıp verebilir sen ona verirsin
Ben illa kendi cebimdeki paradan çıksın istiyorum annemde bizim icin verir bi şey olursa bi yere gideceksek uzun yola ama içime sinmez o eşime verdiririm genelde bende ardanın okuluna biseyler alırım gönderirim sınıfta dagıtır. Sadaka yerine gecmez tabi o ama niyet ederim onun icin de

İyi akşamlar işten çıkınca
Kayınvalideme ziyarete gittik,haftasonu gidemeyince iş çıkışı halledelim dedik. Yemeği orada yedik
✅market alışverişi yaptık
✅makineye çamaşır attım sabah bitmeye ayarladım
✅eşim aldıklarımızı yerleştirdi
✅dün şehir dışından getirdiğimiz çantayı boşalttım
✅gardrobun 4 kapağını boşaltıp silip tekrar yerleştirdim
✅çay içerken tv önü çekmeceleri boşaltıp silip yerleştirdim
✅eşim kedilerin kumlarını temizledi
Kitap okuyum diye yatağa geldim ama mesajdan sonra uyuyacağım galiba. Hasta oluyor gibiyim gözlerim yanıyor🥲 yarın dolaplara kaldığım yerden devam edeceğim. İyi geceler hepinize 💖

Ben illa kendi cebimdeki paradan çıksın istiyorum annemde bizim icin verir bi şey olursa bi yere gideceksek uzun yola ama içime sinmez o eşime verdiririm genelde bende ardanın okuluna biseyler alırım gönderirim sınıfta dagıtır. Sadaka yerine gecmez tabi o ama niyet ederim onun icin de

GEçmez olur mu tabiki geçer çünkü karşılığı yok okula verdiğin yiyeceğin.
Her şey niyet üstüne bizde. Doğru niyet ediyorsun.
Hayvanlara verilen yemler mamalarda aynen sadakaya geçer senin o hayvandan menfaatin yok çünkü bir karşılık veremez sana bunu beklemeden sırf doysun diye verirsin.

sweetgirlcandy sweetgirlcandy geçenlerde de efserin mi patlamıştı ya geçmiş olsun.
Kimseye zarar gelmeden bizimki de patlasa da değişmek zorunda kalsak 😀
Yok benim değil benimki artık kireç krateni olmuş kireç taşı kadar sağlam 🥸
papatyamm papatyamm ablanındı diye hatırlıyorum bende :KK64:
Bu camı alırken tamperli cammı diye sorulması gerekirmiş diye bir şey duymuştum kulaktan dolma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum patlamayan bir türü varmış 😏

Yok benim değil benimki artık kireç krateni olmuş kireç taşı kadar sağlam 🥸
papatyamm papatyamm ablanındı diye hatırlıyorum bende :KK64:
Bu camı alırken tamperli cammı diye sorulması gerekirmiş diye bir şey duymuştum kulaktan dolma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum patlamayan bir türü varmış 😏
Onlarda köşeden darbe alınca patlar. Mutfak masası cam almıştık o zaman adam demişti. İstediğini yap kırılmaz ama şu köşeden hafif vur tuz buz olur diye.

Onlarda köşeden darbe alınca patlar. Mutfak masası cam almıştık o zaman adam demişti. İstediğini yap kırılmaz ama şu köşeden hafif vur tuz buz olur diye.
Benim mutfak masam bundan on yıl önce masanın köşesi duvara değdi diye patladı tuzla buz oldu adam bu camlar patlamaz dedi hangi camlar unuttum
13 buçuk yaşında
bir şey olmadan geldi şükür
nane benim oğlanda yapıyordu :KK14:ehliyet alana kadar akla karayı ettik 😔
Ehliyet sınavının bir havayla gitti ilkinde kaldı ikincisinde geçti 😂öyle biliyorum demekle olmuyormuş dedim🤣

Ay evet yaaaa hatta yere yatacan tam ortasına basacak böyle 🤭
Hahaha evet evet söyle bi hızlıca tekme mi atsan diyorum kafayı yedin heralde diyo😂
GEçmez olur mu tabiki geçer çünkü karşılığı yok okula verdiğin yiyeceğin.
Her şey niyet üstüne bizde. Doğru niyet ediyorsun.
Hayvanlara verilen yemler mamalarda aynen sadakaya geçer senin o hayvandan menfaatin yok çünkü bir karşılık veremez sana bunu beklemeden sırf doysun diye verirsin.
Ya sadaka niyetine de geçer mi bilememiştim sagol bonus♥️
Yaa öyle mii maşallah dur kınıyayımda basıma gelsin 😍😅😅
Kesinlikle kınamalısın çünkü beroşum harika bi çocuk♥️
Ssero Ssero

X