- 30 Ocak 2015
- 18.054
- 16.000
- 29
Çok şükür bunla geçmiş olsunŞükür bir şeyi yok çok ufak çizik olmuş elinin üstünde. Daha yerde çıtır çıtır ediyordu camlar
Saçma sapan dualar etme manyaksweetgirlcandy geçenlerde de efserin mi patlamıştı ya geçmiş olsun.
Kimseye zarar gelmeden bizimki de patlasa da değişmek zorunda kalsak
bunu öğrendiğim cok iyi oldu. Vercem niyet ediyorum verecek kimse cıkmıyo karsıma icime dert oluyoduEvet niyet edip bir kenara koysan bile senden çıkmış oluyormuş sadaka çıkarmak deniyor
Yaa kıyamam yavrum kafasında neler düsünüyo Allah bilirGeçen oruç tutarken benim kıza söyledim o ne falan diyor anlattım işte bişeyler. Bugün dedim yine ben oruç tutuyorum bugün. Mutfaktan çıkıyordum geldi. Anne ne yiyon dedi. Bişey yemiyorum dedim. Ağzını aç dedi açtım. Ne yedin dedi. Yemedim annem orucum ya dedim. Hiii ben senin ağzını iyileştiririm dedihastayım sanıyor yavrum sabahta anneme dio annem oruç tutuyor hasta hasta dio
Çünkü biraz yatıyorum o oyun oynarken bazen tansiyonum falan düşünce kötü oldum biraz yatıp kalkcam diyorum. Bunu da öyle sanıyor kafamı koymam sorunYaa kıyamam yavrum kafasında neler düsünüyo Allah bilir
Ahhaha ay kıyamam yaÇünkü biraz yatıyorum o oyun oynarken bazen tansiyonum falan düşünce kötü oldum biraz yatıp kalkcam diyorum. Bunu da öyle sanıyor kafamı koymam sorun
Dışarda bi arkadaş bir yakın eş dost varsa oda senin niyetine çıkarıp verebilir sen ona verirsinbunu öğrendiğim cok iyi oldu. Vercem niyet ediyorum verecek kimse cıkmıyo karsıma icime dert oluyodu
Aman yaaa valla arada bi kafamı koysam ne var sırtım ağrıyor otur oturAhhaha ay kıyamam yaçocuğu üzme kalk
Ben illa kendi cebimdeki paradan çıksın istiyorum annemde bizim icin verir bi şey olursa bi yere gideceksek uzun yola ama içime sinmez o eşime verdiririm genelde bende ardanın okuluna biseyler alırım gönderirim sınıfta dagıtır. Sadaka yerine gecmez tabi o ama niyet ederim onun icin deDışarda bi arkadaş bir yakın eş dost varsa oda senin niyetine çıkarıp verebilir sen ona verirsin
Ay valla benimde sırtımın ortası agrıyo eşime diyorum elinle bi bastırsana diye öyle iyi geliyo ki itekleyebildigin kadar itekle diyorumAman yaaa valla arada bi kafamı koysam ne var sırtım ağrıyor otur otur
Ay evet yaaaa hatta yere yatacan tam ortasına basacak böyleAy valla benimde sırtımın ortası agrıyo eşime diyorum elinle bi bastırsana diye öyle iyi geliyo ki itekleyebildigin kadar itekle diyorum
Ben illa kendi cebimdeki paradan çıksın istiyorum annemde bizim icin verir bi şey olursa bi yere gideceksek uzun yola ama içime sinmez o eşime verdiririm genelde bende ardanın okuluna biseyler alırım gönderirim sınıfta dagıtır. Sadaka yerine gecmez tabi o ama niyet ederim onun icin de
inşallah kötü bir sonuç yoktur kaç yaşında bu arada?
13 buçuk yaşındaYaaaa kaç yaşındaydı büyük oğlun. Ay en tehlikeli şey ha Allah korusun
Yaa öyle mii maşallah dur kınıyayımda basıma gelsinHayırla sağlıkla al kucağına inşallahkızım 19 şubat doğumlu çok kolay bi bebekti senin ki öyle llur inşallah
Yok benim değil benimki artık kireç krateni olmuş kireç taşı kadar sağlamsweetgirlcandy geçenlerde de efserin mi patlamıştı ya geçmiş olsun.
Kimseye zarar gelmeden bizimki de patlasa da değişmek zorunda kalsak
16 şubat benim büyük kızYaa öyle mii maşallah dur kınıyayımda basıma gelsin
Onlarda köşeden darbe alınca patlar. Mutfak masası cam almıştık o zaman adam demişti. İstediğini yap kırılmaz ama şu köşeden hafif vur tuz buz olur diye.Yok benim değil benimki artık kireç krateni olmuş kireç taşı kadar sağlam
papatyamm ablanındı diye hatırlıyorum bende
Bu camı alırken tamperli cammı diye sorulması gerekirmiş diye bir şey duymuştum kulaktan dolma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum patlamayan bir türü varmış
Benim mutfak masam bundan on yıl önce masanın köşesi duvara değdi diye patladı tuzla buz oldu adam bu camlar patlamaz dedi hangi camlar unuttumOnlarda köşeden darbe alınca patlar. Mutfak masası cam almıştık o zaman adam demişti. İstediğini yap kırılmaz ama şu köşeden hafif vur tuz buz olur diye.
nane benim oğlanda yapıyordu13 buçuk yaşında
bir şey olmadan geldi şükür
Hahaha evet evet söyle bi hızlıca tekme mi atsan diyorum kafayı yedin heralde diyoAy evet yaaaa hatta yere yatacan tam ortasına basacak böyle
Ya sadaka niyetine de geçer mi bilememiştim sagol bonusGEçmez olur mu tabiki geçer çünkü karşılığı yok okula verdiğin yiyeceğin.
Her şey niyet üstüne bizde. Doğru niyet ediyorsun.
Hayvanlara verilen yemler mamalarda aynen sadakaya geçer senin o hayvandan menfaatin yok çünkü bir karşılık veremez sana bunu beklemeden sırf doysun diye verirsin.
Kesinlikle kınamalısın çünkü beroşum harika bi çocukYaa öyle mii maşallah dur kınıyayımda basıma gelsin