- 20 Kasım 2024
- 265
- 1.363
bu aralar çok duyuyorum bunu, temperlidir diye umuyorum kesik çizik yoktur ama bin parça olmuştur geçmiş olsunDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar çok duyuyorum bunu, temperlidir diye umuyorum kesik çizik yoktur ama bin parça olmuştur geçmiş olsunDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Çok geçmiş olsun swetimm yeğenin nasıl iyi miDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Çamaşır makinesi galk diyor galk galk
Ay çok fena kesik filan varmı ?Duşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Maşallah Rabbim kabul etsin tam iftar vaktiOrucu unutmuşum börek için erken kalktım baktım imsağa 10 dk var o arada hallettim
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsinFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Sağlıklı halimi unuttum sanki.
İnsanın neresi ağrıyorsa tüm derdi canı orasıymış.
Ay maşallah ellerine sağlıkTavuklu taze fasulye
Erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım.
Sarmadan kalan lahanayı ufak bir yemek yaptım.
ıslak kurabiye yaptım
Mutfağı topladım süpürdüm.
Koridoru odaları süpürdüm
3 Posta çamaşır yıkandı kurudu
Kızlarla dışarı çıkıcaz gelince katlarım artık
Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah ciddi bişey yokturDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Ay kapuska bi kere yedim cokta sevdim ama evde hiç yapmadım canım cekti. Eline saglıkTaze fasulye az da kapuska çorbaya da son anda hatırladım diğerlerine de gavırıp koydum soğansız yavan gelecekti
Ssero mart annelerinde hayat vardı ya hatırlıyo musun o yapmıstı kolay oldu demisti dogumum. Benimde ikisi sezeryan o yüzden bilmiyorum malesefÇevremde kimsenin tecrübesi olmadığı için sorabileceğim kimse yok. o yüzden sanal arkadaşlarıma sormak istiyorum
Doğum sürecinde meryem ana otu kullanan oldu mu ya da gerçekten etkisin olduğunu düşünen
Yaa ögrendigim iyi oldu. Ay hamilelikte ne cektim hic bisey yemiyodum yaaBenimde çok fena yanmam oluyordu hamileyken ilaç kullanıyordum. Mide yanmasına tahin iyi geliyor her sabah yemekten önce aç karnına yeyip yarım saat falan bişey yemeyince yanmayı geçiriyor
Ay annemde var fibromiyalji berbat bisey tedavisi felanda yok psikolojik ilaclar iyi geliyomus onu da annem istemedi cok cok geçmis olsunFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Sağlıklı halimi unuttum sanki.
İnsanın neresi ağrıyorsa tüm derdi canı orasıymış.
Bizim ev resmen aş evi gibi bizim ev bide herkes farklı bisey yiyoYazınca az gibi ama mutfakta baya durdum.
Sürekli bişey yenen pişen yerde ne bulaşık bitiyor ne dağınıklık
Bunu cok duydum bende korkmaya basladım durup dururken nedeni neyse cok gecmis olsun bisey yoktur insallahDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Aslında tam olarak Fibromiyalji diye teşhis koymadı sanki.Stres üzüntü psikolojik sebeplerdir fibromiyalji ne olacak elle tutulur bir fiziki sebebi yok fıtık vs gibi. Mr vs çekildi mi?
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinAslında tam olarak Fibromiyalji diye teşhis koymadı sanki.
Fibrozit dedi.
O tür bir ağrı dedi.
Mr için 20 gün bekleyelim, şimdi ödem var dedi.
Sırtımdan vurulan iğne 3 gün içinde etki etmezse fizik tedavi önerdi.
Bilemiyorum Bonus.
Yani elbet ufak tefek şeyler olabilir ama hayatımda stres sebebi yok, özelimde yok.
Babamın rahatsızlığı can sıkıyor o da kabullendik artık aslında.
Bilemiyorum, günlük sıkıntılar stresler olabilirse..
Başka büyük bir derdim yok hamdolsun.
Ama takıntılı bir insanımdır belki birikimdir.
Bu ara çok duyuyorum ya geçmiş olsun sweet umarım bi sorun yokturDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda