Tamamdır bi ara ayırayım inşallahTabi canım onları ayırıp dikebilirsin hediye edebilirsin tutunca ki tutar zaten.
kapalı saksıda olmaz derler ama bak seninki yavru bile vermiş. Keiki miydi neydi adı o yavrunun
Ben de çok ortada kaldım, çevremdekiler hep sezaryen doğum yapmış. Süreci bi ota bağlamak fazla hayalperest geliyor ama acaba denesem mi demekten de alıkoyamıyorum kendimidolunaybekler ya bence o biraz inanmayla alakalı. Kullananı çok duydum ama ben inanmıyorum öyle şeylere
Yaaaa kaç yaşındaydı büyük oğlun. Ay en tehlikeli şey ha Allah korusunBir süredir giremedim
Büyük oğlan arabayı kaçırmış aşırı sinirlendim tam ergen oldu söz dinlemiyor yine bu ara
Teyzemin gelini kullandı bir kaç kişiden daha duymuştum işe yarıyor demişlerdi. Ama doğum olunca hemen geri sudan çıkarmak gerekiyormuşÇevremde kimsenin tecrübesi olmadığı için sorabileceğim kimse yok. o yüzden sanal arkadaşlarıma sormak istiyorum
Doğum sürecinde meryem ana otu kullanan oldu mu ya da gerçekten etkisin olduğunu düşünen
Kk de baktım da kimi de suyundan da içiliyor yazmış öyle mi pekiTeyzemin gelini kullandı bir kaç kişiden daha duymuştum işe yarıyor demişlerdi. Ama doğum olunca hemen geri sudan çıkarmak gerekiyormuş
Benimde çok fena yanmam oluyordu hamileyken ilaç kullanıyordum. Mide yanmasına tahin iyi geliyor her sabah yemekten önce aç karnına yeyip yarım saat falan bişey yemeyince yanmayı geçiriyorBu mide yanması bende de hamilelikten sonra kaldı 9 ay midem yanmıştı dogum yaptıgım güne kadar
Yok içmedi onlar sadece suya koyup okudular. Yani denenebilir benceKk de baktım da kimi de suyundan da içiliyor yazmış öyle mi peki
Fibromiyalji dedi canım..Allah Allah neden olmuş bişey demedi mi doktor
Fibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Sağlıklı halimi unuttum sanki.
İnsanın neresi ağrıyorsa tüm derdi canı orasıymış.
Geçmiş olsun pinhan rabbim şifa versin inşallahFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Evet deneyeceğim teşekkür ederimYok içmedi onlar sadece suya koyup okudular. Yani denenebilir bence
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Allah nasip ederse inşallah Şubat sonu gibiFeraceli senin doğum ne zamandııı
Çok geçmiş olsun pinhanFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Yaaa bişey oldu muu iyi mi yeğeninDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda