Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parem kulak cınlaması hakkında bir şey duydum kulağımız cınlarsa aslında peygamber efendimiz (asv) bizim anılmamız gerekdiği kulların arasında olurmuşuz gibi bir şey on an salavat getirmemiz gerekirmiş hiç böyle bişey duydunmu
Duygusu beni bir hoş etti 🥰

Aynen hemen salavat getirin derker iki ruh birleşirmiş ve buna peygamberimiz görürmüş yada vesile olurmuş öyle bir şey

Hemen salavat getirir bende hehemeokurum.vne çok güzel maneviyat huzur gelir 🤲❤❤😘🥰🌺🌷🌹🌷

Günaydın güzeller :KK54:
İnşallah iyisinizdir, yeni hafta hayırlı bereketli olsun.
Ben henüz iyi değilim, aksine daha dayanılmaz oldu ağrım.
Bugun sırtımdan iğne olucam, öğlen.
Vitamin, ilaç vs verdi yine bugun bişeyler.
Ya sabır diyorum.
Ne uyku kaldı ne bişey.
Allah herkese sağlık sıhhat versin gerçekten en önemli şey bu☹️

Öyle.
Kahvaltı yapıyorum şimdi.
Ev derli toplu, ev halkı benim işlerimi yaptı sağolsunlar.
Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin canım 🙁
Yatağımızı topladım, tüm evi havalandırdım, wc leri yıkadım. Dün robot süpürdü tüm evi. Halılar gelirse bugün süpürüp silerim yoksa bir şey yapmycam niyetliyim midem yanıyor bulanıyor gibi. Makineye çamaşır attım. 1 posta daha atcam bugün öyle
Geçmiş olsun canım
Duşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Çok kötü olmuş ya Allahım beterinden korumuş 🙁
Aradaki mesajları okuyamadım
1 saat maratona kalkıyorum
Karnım belim ağrıyor baya
Azıcık uzanayım dedim ama neyse
Geçmiş olsun canım

Duşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Ayy swet Allah korumuş büyük geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?

Okudum mesajları sorun yokmuş şükür akacak kan durmaz derler ya onun gibi bir şey

Son düzenleme:
Ayy swet Allah korumuş büyük geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?

Okudum mesajları sorun yokmuş şükür akacak kan durmaz derler ya onun gibi bir şey
Evet bonus yaa. Şok olduk hepimiz. Şükür bişeyi yok ufacık çizikler var elinin üstünde. Çocuk çok korktu haliyle

Valla bu banyo baya zorladı beni yere doğru eğilip süpürdüm su gitmiyor yığılıyor bi tarafa onu süpürüp çekçekle yaptım fena sırtım belim ağrıyor. Bakayım bi kas gevşetici varsa süreyim sırtıma çamaşırları zor katladım
Çok da iş yapmışsın bugün bu ara böyle zorladın kendini sanki swet

Çok da iş yapmışsın bugün bu ara böyle zorladın kendini sanki swet
Aslında onlarda çok yorulmadım zaten cuma yapmıştım ya hızlıca süpürüp halıları sermekti amacım 🤭 sonra çocuk odasının perdesi aklıma geldi onu attım bitti dedim oturdum ki banyo öyle oldu maalesef. Baya belim falan ağrıdı yaparken. Daha da bişey yapmıyorum diyecektim ki şimdi sabah dediğim geldi aklıma 🤭😂
Allahın izniyle aksilik bişey olmazsa yapmıyorum bişey 😂😂😂😂

Geçen oruç tutarken benim kıza söyledim o ne falan diyor anlattım işte bişeyler. Bugün dedim yine ben oruç tutuyorum bugün. Mutfaktan çıkıyordum geldi. Anne ne yiyon dedi. Bişey yemiyorum dedim. Ağzını aç dedi açtım. Ne yedin dedi. Yemedim annem orucum ya dedim. Hiii ben senin ağzını iyileştiririm dedi 🤭😂 hastayım sanıyor yavrum 😂 sabahta anneme dio annem oruç tutuyor hasta hasta dio😂😂

Akşam maratonum bitti🤲🏻

Mutfak topladım ✅
Bulaşık m. Boşalttım ✅
Yerleştirdim✅
Çay demledim✅
Oturma odası
Çocuk odası
Yatak odası topladım✅
Ebeveyn banyo lavabo wc yıkadım✅
2 banyonun da çöpünü Boşalttım✅
Havlular değiştirdim✅
Şimdi çay içicem inşallah ❤️🫠