az uyuyorsun sanki sen bir de, geç yatıyorsun erken uyanıyorsun vs onun da etkisi vardır. Burası da kapalıydı baya bugünAy bugün asla asla vakit geçmedi. Akşama kadar bir sürü etkinlik bişeyler yaptık yok. Hava zaten feci kapalı sisliydi. Sabahtan beri ışık açık oturuyoruz bi garip oldum gece gibi hissediyorum
Adına aden yazıp kendini tanıştırıyor sonra sero 27 yaşında aden mi olur deyince gerçek adım mı o gibisinden bir şeyler yazdıona isim soran oldu sanki
Evet ya bir süredir öyle geç yatıyorum uyuyamıyorum bir türlü erken kalktığım halde. Bide çok soğuk bugün kar yağacak gibi baya ayazaz uyuyorsun sanki sen bir de, geç yatıyorsun erken uyanıyorsun vs onun da etkisi vardır. Burası da kapalıydı baya bugün
Ay ben hatırlıyorum bu olayı sankiAy swettim benim aden isimli biriyle bir durum yaşadım benim icin travMa olarak kaldi
Şiddet gören çocuğu olan biri vardı kadın sığınmaya falan gitmiş Bdv konuları vardı
Yine konu açmış konu içine girdim konu içeriği yok
Şey yazdım konu açmışsın ama içerik yok ne diye açtın ne yazalım şimdi diye yazdım
Meğer konu icerigi herşey basliktaymis
Bende başlığı okudum konunun ayrıntısı ne anlamında yazmıştım
Tam 58 tane beğenmedim aldım gelen beğenmedim yapıyor giden yapıyor kızda bunu fırsata çevirdi vay benle dalgamı geçiyorsun benim cektiğimi ben bilirim gibi duruma getirdi
Meşhur sassyy vardı (oda sahte cıktı)sürekli ben açıklama yapıyorum oda alıntı alıp beni yerden yere vuruyor
Sonra bu arkadasa para yardımı yapıldı kıyafet mama çocuk bezi özelden tabiki ama bunu konu içine yansıtıyorlar neyse aradan bir hafta on gün geçti kazen yada Mune abla açıklama yaptı kizin üyeliği iptal edildi üye sahte cıktı
Sonra vay sana şunu yaptık şu yardımı yaptık meselesine döndü
Ama. Ben aldığım 58 tane begendimle kala kaldim
Daha çok hatırla diye ara ara sayfaları buldum çıkardım...ve bir daha yüzleştimAy ben hatırlıyorum bu olayı sanki
Aminn canım hepimizinkini
Enee uygulaması mı vardıKızlar forumun uygulamasını bulamıyorum playstor dan ya bi yardım edinbb
Yok kiKızlar forumun uygulamasını bulamıyorum playstor dan ya bi yardım edinbb
Hee yaa vardı diğer telimde duruyor .Enee uygulaması mı vardı
Kız yok ben geçenlerde yüklemiştim ama şimdi tel değiştim bulamıyorum çok uzun zaman öncede değil ama 2 ay olmamıştırYok ki
Eskiden yüklü olup silmeyenler girebiliyordu silince gidiyor yok yani
Ben bilmiyordumHee yaa vardı diğer telimde duruyor .
Kız yok ben geçenlerde yüklemiştim ama şimdi tel değiştim bulamıyorum çok uzun zaman öncede değil ama 2 ay olmamıştır
Emin misin senelerdir yok çünkü. Sen ekrana uygulama gibi koyduğumuzu mu diyorsun kiHee yaa vardı diğer telimde duruyor .
Kız yok ben geçenlerde yüklemiştim ama şimdi tel değiştim bulamıyorum çok uzun zaman öncede değil ama 2 ay olmamıştır