- 2 Ağustos 2013
- 35.040
- 106.156
Bende bugün bide baya zorladım 2 lt su içtim
Ben kurumuşum
Yeterinden fazla çay içiyorum kardeşim olur mu
Ben kurumuşum
Afiyet olsunÖğleden sonra eve geldim. Çok iş yapmışım gibi oturmuş çay içiyorum
Kız ekrana nasıl koyuluyor banada öğretsenizeEmin misin senelerdir yok çünkü. Sen ekrana uygulama gibi koyduğumuzu mu diyorsun ki
Hangi tarayıcıdan giriyorsun?Kız ekrana nasıl koyuluyor banada öğretsenize
Ben Anca siteye girersem bildirim geliyor
Bende bilmiyorum google dan giriyorumKız ekrana nasıl koyuluyor banada öğretsenize
Ben Anca siteye girersem bildirim geliyor
Afiyet olsun ben de içiyorum şimdi
Reklamlarla uğraşmayın yahu. Opera indirin ordan girin ekrana da uygulama gibi koyarsanızBende bilmiyorum google dan giriyorum
Hemen indireyimReklamlarla uğraşmayın yahu. Opera indirin ordan girin ekrana da uygulama gibi koyarsanız
Uygulama gibi koymak ne kiEmin misin senelerdir yok çünkü. Sen ekrana uygulama gibi koyduğumuzu mu diyorsun ki
Tamam ana ekrana kısayol oluşturdumReklamlarla uğraşmayın yahu. Opera indirin ordan girin ekrana da uygulama gibi koyarsanız
Operadan kk ya gir. Sonra sağ üstte 3 nokta veya çizgiye bas. Ana ekrana ekle gibi bişey olması lazım ona bas ekler. Hem de reklamsızHemen indireyim
Evet evet o. Hangi tarayıcıdan giriyon. Altta anlattım dolunaya bi deneUygulama gibi koymak ne ki
Kısayoş mu diyorsun aynen öyle sanırım benim dediğimde
Rica ederim böyle kolay oluyor ya bide reklamlar can sıkıcıTamam ana ekrana kısayol oluşturdumiyi oldu ya teşekkür ederim
CromeHangi tarayıcıdan giriyorsun?
Reklamsız istersen opera indir yavruş. Yoksa üstte üç noktaya bas ana ekrana ekle yazana bas ekler