- 30 Ocak 2015
- 18.064
- 16.103
- 29
Aaa mantıklı ama uyurken yakıp bırakamamBu beğendim valla
Ennnn yüksek fincanı aldığım için yetmiyorYaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum
Bende yapamam ama gündüzleri nefes ferahlasın diye yaparımAaa mantıklı ama uyurken yakıp bırakamam
Şu ara o kafadayımOlur valla bütün evi yakmayın da
Gir bi yerden biz seni yakalarız
Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum
Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayededaha az bulaşık her zamsn iyidir
Düzen ve temizlik topiğinde hangi karışım gelir senceKız merak ettim valla
Hahahah o zaman makine ne yapsınEnnnn yüksek fincanı aldığım için yetmiyor
Yada cocuklar zaten erken uyuyo ben uyuyana kadar yakarım uyurken söndürürümBende yapamam ama gündüzleri nefes ferahlasın diye yaparım
Hemen geliyorum eşlik etmeye ilknur15 dakka sonra görüsürüz
Koltuk.kanepe ocak fırın karışımı sanırım patlayıcı madde olmasin bu karışım hahbahDüzen ve temizlik topiğinde hangi karışım gelir sence
MssPARE aldıgı deterjanları begenmemiş biraz moralide bozuktu hepsini dök karıştır gelen ziyaretcilere seperiz diye biraz düzeletmek istedim 2 gündür kendini yedi bitirdi sanada misafir geliyorya onlarda ikram edelim mi dedim
Hep romantizim azlığından bunlar
Bak simdi bu paylaşım üstüne
Kız bana yollasin kurban bayramı yaklaşıyor ben gelene sıkarımMssPARE aldıgı Limonsuzzcay deterjanları begenmemiş biraz moralide bozuktu hepsini dök karıştır gelen ziyaretcilere seperiz diye biraz düzeletmek istedim 2 gündür kendini yedi bitirdi sanada misafir geliyorya onlarda ikram edelim mi dedim
Ziyaretci
Ne tatlısı yedin la15 dakka sonra görüsürüz