- 8 Aralık 2011
- 44.673
- 158.069
Arasındaki yedi farkı bulamım oyunu gibiaynı şey
Şurda kendimi hasta değilim ki moduna sokuyorum her yazılana bir cevap vererek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arasındaki yedi farkı bulamım oyunu gibiaynı şey
Hepsimi aynı olur kendimede yaksam gelip söndürüyorBak simdi bu paylaşım üstüne
Aklıma benim rahmetli geldi Efser gel hele romantiklik nasıl bir şey
bende bir mum yaktım 3 günlük evliyim geldi kendisi burası kilise mi dedi
zaten ben bir daha kendisini görmedim uçtu gitti
ellere yellere rüzgara karıştı yok oldu gitti
yaktığım ilk ve son mumdu
sonra gerçeklerle yüzleşince ruhuna mum yaktım hahahahaha
Bitirdim bonus hadi gelHemen geliyorum eşlik etmeye ilknur
TRİLEÇE niye büyük yazdım düşünNe tatlısı yedin la
Aaaa öyle mi bende latte go lara bakıyordum daBen de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz
YaaaOlur valla bütün evi yakmayın da
Gir bi yerden biz seni yakalarız
Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum
Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayede daha az bulaşık her zamsn iyidir
Aklıma saçma bir şey geldi
Eşimle yeni evliyken mum yakmıştım bunu niye yaktın yangın çıkar diye gelip söndürmüştü romantiklik o günden sonra bitti
MssPARE
Her kurban bayramı lafı geçince aklıma sen geliyorsun artıkKız bana yollasin kurban bayramı yaklaşıyor ben gelene sıkarım
Ah misss kökten temizlik
Aklıma saçma bir şey geldi
Eşimle yeni evliyken mum yakmıştım bunu niye yaktın yangın çıkar diye gelip söndürmüştü romantiklik o günden sonra bitti
MssPARE
Ya çok güzel makine baya da farklı fincan bardak denedik bi benim aldıklarım olmuyo bimden almıştım 75 liraya 3 tane çok uygundu kursağımda kaldıAaaa öyle mi bende latte go lara bakıyordum da
Hasta olmada cvp ver ecem dyeArasındaki yedi farkı bulamım oyunu gibi
Şurda kendimi hasta değilim ki moduna sokuyorum her yazılana bir cevap vererek
Senle bi münakaşamız vardı ama unuttum neydi kızBitirdim bonus hadi gel
TRİLEÇE niye büyük yazdım düşün
Ha iyi bari çoğunluğa uyuyorsaYa çok güzel makine baya da farklı fincan bardak denedik bi benim aldıklarım olmuyo bimden almıştım 75 liraya 3 tane çok uygundu kursağımda kaldı
Münakaşa demeyelimde triliçe tarifi diye yazmısımds sende dalga gecmistin benleHasta olmada cvp ver ecem dye
Senle bi münakaşamız vardı ama unuttum neydi kız
Ahahahaah mantıklı eşim şehir dışına gidecek ahsen uyurken kitap oku dedi babasına da yat dedi ortaya yattı ahsen. Benimki kafayı koyar koymaz horlamaya başladı ulen bide uyuyamıyorum der dedim kalk telefonun çalıp duruyor (uydurma)Bütün ev halkı uyuyo ama büyük çocuğu(koca kişisi) uyandırırım ben niye yatmıyorumda o yatıyo yani
BENIM de her kurban bayramında aklıma ben geliyorum bide kasabın bıçakları şu deriyi etten ayiran o sanat harikası kesici bıçakHer kurban bayramı lafı geçince aklıma sen geliyorsun artık
Tövbe estağfurullah sana sahte ürün mü geldi naptı yahu. Kireçli musluğun var mı onda denedin mi hiç
Bu değildi ki ama senin sorduğun
Aha bunu sordun yavrum gittin başkasını aldın
O kadar moralim bozuldu ki mesajlarınıza bile gülemedim. Kendimi de salak gibi hissediyorum nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye. Aslında yanlışlık da değildi, camları silmek için beze ihtiyacım vardı ve aynı marka olduğu için cam bezleri de güzeldir diye düşünmüştüm. Yorumları da çok güzeldi.Yanlış anlamakta limonsuz Limonsuzzcay
Kız boşver rahatça döner kesBütün ev halkı uyuyo ama büyük çocuğu(koca kişisi) uyandırırım ben niye yatmıyorumda o yatıyo yani
Ha haklıymışım o zaman cahal seniMünakaşa demeyelimde triliçe tarifi diye yazmısımds sende dalga gecmistin benle