Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak simdi bu paylaşım üstüne

Aklıma benim rahmetli geldi Efser Efser gel hele romantiklik nasıl bir şey

bende bir mum yaktım 3 günlük evliyim geldi kendisi burası kilise mi dedi

zaten ben bir daha kendisini görmedim uçtu gitti

ellere yellere rüzgara karıştı yok oldu gitti

yaktığım ilk ve son mumdu

sonra gerçeklerle yüzleşince ruhuna mum yaktım hahahahaha :KK70::KK70:
Hepsimi aynı olur :işsiz:kendimede yaksam gelip söndürüyor 🥸

Eklentiler

• IMG_3462.jpeg
    IMG_3462.jpeg
    172,2 KB · Görüntüleme: 26
Olur valla bütün evi yakmayın da😂😂

Gir bi yerden biz seni yakalarız😂

Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum

Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayede😂 daha az bulaşık her zamsn iyidir
Yaaa😂😂😂😂😂

Bütün ev halkı uyuyo 🤨 ama büyük çocuğu(koca kişisi) uyandırırım 😂😂 ben niye yatmıyorumda o yatıyo yani
Ahahahaah mantıklı 😂😂😂 eşim şehir dışına gidecek ahsen uyurken kitap oku dedi babasına da yat dedi ortaya yattı ahsen. Benimki kafayı koyar koymaz horlamaya başladı ulen bide uyuyamıyorum der😂😂😂 dedim kalk telefonun çalıp duruyor (uydurma) 😂😂

Her kurban bayramı lafı geçince aklıma sen geliyorsun artık 😂
BENIM de her kurban bayramında aklıma ben geliyorum bide kasabın bıçakları şu deriyi etten ayiran o sanat harikası kesici bıçak

Sadece aklıma geliyor ama bide elime gelse Allah muhafaza :KK70: :KK70: :KK70:

Tövbe estağfurullah sana sahte ürün mü geldi naptı yahu. Kireçli musluğun var mı onda denedin mi hiç

Bu değildi ki ama senin sorduğun

Aha bunu sordun yavrum gittin başkasını aldın😂

Yanlış anlamakta limonsuz Limonsuzzcay Limonsuzzcay
O kadar moralim bozuldu ki mesajlarınıza bile gülemedim. Kendimi de salak gibi hissediyorum nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye. Aslında yanlışlık da değildi, camları silmek için beze ihtiyacım vardı ve aynı marka olduğu için cam bezleri de güzeldir diye düşünmüştüm. Yorumları da çok güzeldi.
Aynalarda denedim ve hep su lekesi bıraktı. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki hiç enerjim kalmadı 🙁😔

X