- 2 Ağustos 2013
- 35.115
- 106.544
Tamam çok teşekkür ederim bakcam şimdi. Ben Philips sanmıştım seninkini tipi de benziyor sanırımTabi canım saeco sm6580/10
bu marka sadece kahve makinesi üretiyomus philipsle aynı her seyi cünkü philipste bu markadan alıyomus parcalarını
Biz seninle konuşmadık mı ya? Satışını da yapıyorum ya da yaptım demiştin. Başkasıyla mı karıştırdım.Ya ben mi karıştırıyorum hakkını helal et.
Sen bana bunları demedin dur evdekinin fotosunu atcan.
Ben bunları hiç kullanmadım.
Telli bezi biliyorum sadece onu sevmemiştim ama
Komşu komşu nerdeydinTik tik hu hu
Derz aralarında pembe olan kıpırtı yaptıçok yazdınız akşam mavi olanı duşakabinde deneyeyim bi kıpırtı pıtırtı olacak mı
Az bi döküp çıksın yakın temasta bulunmasınSen deneme bence dokanmasın.
Yok ben dedim ama senin bu attıklarına demedim hahahBiz seninle konuşmadık mı ya? Satışını da yapıyorum ya da yaptım demiştin. Başkasıyla mı karıştırdım.
Tövbe estağfurullah sana sahte ürün mü geldi naptı yahu. Kireçli musluğun var mı onda denedin mi hiçBi umut ne yapayım. 4 şişe aldık bi de
CafeDeMarka aldığım yer .
Benim banyo duvar fayansına denedim. Ne kireçleri temizledi ne de kıpırdattı
Bu değildi ki ama senin sorduğunBak bunla.MissClean ( 3 Adet ) Cam Ve Ayna Bezi Mikrofiber Genel Temizlik Bezi Çok Renkli 40*40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 3 Adet ) Cam Ve Ayna Bezi Mikrofiber Genel Temizlik Bezi Çok Renkli 40*40 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E sen dedin ya ben satış da yapıyorum güzel ürünler diye
Hah konuş sweet yaBu değildi ki ama senin sorduğun
Eskimiyor bunlar çok iyi 1 seneyi geçti kullanıyorum bendeBak üstteki gri artık yer bezi ama mutfak tezgahı ve dolabında kullandım hep.
Alttaki pella da cam bezi.
Eki Görüntüle 3522804 Eki Görüntüle 3522808 bunu da şuan tezgahta kullanıyorum su izi vs bırakmıyor. Grinin mavisi
Senin kullandığını atmıştı bende dedim bunu kullanıyorum çok iyi diye. Sarı bezler gibi kötü olmuyor falanHah konuş sweet ya
Misafir vardı ve gittiler ben dinlenmeye çekildimKomşu komşu nerdeydin
Temas yok bakışıyoruz sadeceAz bi döküp çıksın yakın temasta bulunmasın
Kıpraşıyorlar mıTemas yok bakışıyoruz sadece
ZiyaretciMisafir mi
Aha bunu sordun yavrum gittin başkasını aldınMissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şuna çok iyi yorumlar yapmışlar
Canımın içiHer zorluk yada imtihan bi insanın başına yok yere gelmiyor ben aslında ilk başta anlamamıştım ama sağolsunilknurrr22 bana çok güzel anlattı.
Dedim ki keşke 15 ay yaşatıp kaybedeceğime hiç doğmasaydı da evlat hasreti olsaydı kalbimde kaybetme acısı yerine. .
Sonra ilknur dedi ki gidişi sana çok şey kattı. Gerçekten de öyle. Namazıma sımsıkı sarıldım elhamdülillah.
29 sene boyunca belki 1 kere hatim yapan ben ayda 1 hatim yaptım oğlum için.
Ne biliyim oğlum gitti ama Rabbime yaklaştım. Ama önemli olan bunu anlamaktı, sağolsun arkadaşım anlattı. Belki bana kalsa hala ah vah ederek geçirecektim.
İmtihanın farkına varmak ona göre yaşamakmış önemli olan. Ha nelerimi vermezdim hala hayatta olsun diye ama işte bizde kuluz elimizden ne geliyor ki
Senin de yardımcın olsun Rabbim, evladın varlığı, yokluğu imtihan oluyor işte. Kimi hayattaki çocuğu ile bile imtihan oluyor. Oyun tevekkül en iyisi.
Allah kalbine Göre versin
Görüntüsü tamamen aynı o yüzden öyle sanmışsındır bunun süt haznesi makineye birleşik degil o yüzden aynı anda iki tane kahve yapabiliyosunTamam çok teşekkür ederim bakcam şimdi. Ben Philips sanmıştım seninkini tipi de benziyor sanırım
Toplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış1 saat bile mutfak toplu kalmadı
Salonda çay içiyorum
Mutfaktan tıkır tıkır ses geliyor
Vee kokuda geldi
Kesin mısır patlatıyor eşim
Çok dağıtmasa bariii