Düzenli Evimiz & Hayatımız

Toplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış :63:(içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm 🤣
Benim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım😂

Eklentiler

• 1000053150.jpg
    1000053150.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 25
Görüntüsü tamamen aynı o yüzden öyle sanmışsındır bunun süt haznesi makineye birleşik degil o yüzden aynı anda iki tane kahve yapabiliyosun
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz :confused:

Toplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış :63:(içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm 🤣
Neyseki fazla dağıtmamış..Mısır patlattığı tencereyi yıkadım
Benim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım😂
Yoknaza seslen gelsin yardıma :KK70:
Geçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan :KK45: :KK45:
Anladığın yerden muhabbete dal paremmm :rolleyes:

Biz yakalım hazırla benzini :KK19:
Olur valla bütün evi yakmayın da😂😂
Geçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan :KK45: :KK45:
Gir bi yerden biz seni yakalarız😂
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz :confused:
Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum
Evet aynı baya 😂 birleşik olmamasının eksi bi yönü var mı
Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayede😂 daha az bulaşık her zamsn iyidir

X