Düzenli Evimiz & Hayatımız

Toplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış (içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm
Benim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım

Görüntüsü tamamen aynı o yüzden öyle sanmışsındır bunun süt haznesi makineye birleşik degil o yüzden aynı anda iki tane kahve yapabiliyosun
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz

Toplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış (içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm
Neyseki fazla dağıtmamış..Mısır patlattığı tencereyi yıkadım
Benim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım
Yoknaza seslen gelsin yardıma
Geçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan
Anladığın yerden muhabbete dal paremmm

Biz yakalım hazırla benzini
Olur valla bütün evi yakmayın da
Geçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan
Gir bi yerden biz seni yakalarız
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz
Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorum
Evet aynı baya birleşik olmamasının eksi bi yönü var mı
Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayede daha az bulaşık her zamsn iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…