Senin misafirlerede karışım hazılayalımdıMisafir vardı ve gittiler ben dinlenmeye çekildim
Benim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarımToplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış(içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm
Biz yakalım hazırla benziniBenim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruzGörüntüsü tamamen aynı o yüzden öyle sanmışsındır bunun süt haznesi makineye birleşik degil o yüzden aynı anda iki tane kahve yapabiliyosun
Ne karışımı ne oluyor ne diyonuz bende onu diyiordumSenin misafirlerede karışım hazılayalımdı
Limonsuz hazırlıyo iç dış bakım pürü bak oluyolarNe karışımı ne oluyor ne diyonuz bende onu diyiordum
Konuyla ilgili hicbir bilgin yok şuan
Ben de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz
Anaammmm nasıl bir şey arka sayfalara dalmayımLimonsuz hazırlıyo iç dış bakım pürü bak oluyolar
Hazırlamaya gittiAnaammmm nasıl bir şey arka sayfalara dalmayım
Nerde bu limonsuz
Limonsuzzcay neler yapıyor ne karistiyorsun
Neyseki fazla dağıtmamış..Mısır patlattığı tencereyi yıkadımToplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış(içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm
Yoknaza seslen gelsin yardımaBenim mutfak topsuz tüfeksiz. Hadi kalk gidelim dedi de bende otur oturdugun yerde nereye gitcen dedim bekliyo beni elbet toplarım
Anladığın yerden muhabbete dal paremmmGeçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan
Gelsin bakalım ne hazırlıyor acabaHazırlamaya gitti
Evet aynı bayaGörüntüsü tamamen aynı o yüzden öyle sanmışsındır bunun süt haznesi makineye birleşik degil o yüzden aynı anda iki tane kahve yapabiliyosun
Daldım hemde en patlayici şekildeNeyseki fazla dağıtmamış..Mısır patlattığı tencereyi yıkadım
Yoknaza seslen gelsin yardıma
Anladığın yerden muhabbete dal paremmm
Bakalım şansına ne gelecekDaldım hemde en patlayici şekilde
Monedeyf kokteyiliyle hemi de
Çok etkili çarpıcı kazanına koymuş karıştıryordur şimdiDaldım hemde en patlayici şekilde
Monedeyf kokteyiliyle hemi de
Kız merak ettim vallaBakalım şansına ne gelecek
beklemede kal sen
Olur valla bütün evi yakmayın daBiz yakalım hazırla benzini
Gir bi yerden biz seni yakalarızGeçmişi okumayınca bir tuhaf oluyor insan şuan ki muhabbetinize fransiz bile kalamıyorum baya dağ köyündeyim şuan
Yaa sanki onunda asagı yukarı oynuyo diye biliyorum kücük bi fincansa asagı indiriyorum büyükse en yuksrı çıkarıyorumBen de latte go sandım güzel özellikmiş latte de uzun bardakları koyamıyorsun bir de ablama ayaklı latte bardakları almıştım kullanamıyoruz
Bence artı yönü bile var ben o süt kabını biri gelince kullanıyorum biri yoksa direk ucunu sütün icine koyuyorum kirletmemis oluyorum bu sayedeEvet aynı bayabirleşik olmamasının eksi bi yönü var mı