Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hemen ikna oluyorumYok almadık eşim pek faydalı bir şey değil dedi. Bende hemen ikna oldum
Deterjan, parfüm vs..... kokulu şeyler kullanmadığım zaman sıkıntı yok
Kaç kişiler ben göremiyorumToplayın tüm detejanı karıştırın şu ziyaretcilere dökelim
Telli bez mi. Ay ben onu hiç sevmiyorum limonsuz yaMissClean ( 1 Adet ) Telli Ovma Zor Kir Bezi 40*40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 1 Adet ) Telli Ovma Zor Kir Bezi 40*40 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ssero bunu nerelerde kullanmamı önerirsin?
Bununla birlikte 3 tane de cam bezi aldım. Her rengi farklı biyer için kullanıcam.
Eşim de kendisine araba için bez aldı ama dokusunu beğenmedi. Yarın deneriz bakalım nasıl çıkacak.
Mecburen kullanıyorum sıkıp, oradan uzaklaşıyorum. Bekleme süresince girmiyorum. Sonrada maske tülbent bağlayıp girip siliyorum, yıkıyorum.Ben de hemen ikna oluyorum
Ama herşey kokulu işte yağçöz ve çamaşırsuyu yerine ne kullanıyorsun mesela
Misafir mi28 kişi
Ulan baştan söylesene boşuna mı aldımTelli bez mi. Ay ben onu hiç sevmiyorum limonsuz ya
Geçen gün gösterdiğin bezi diyorsan ben mutfakta kullanıyorum, biraz yıpranınca da yer bezi yaptım. Yani ilk defa yaptım 1 senenin sonunda
İyide sen bana bunu dedin mi kiUlan baştan söylesene boşuna mı aldım
Fayanslar için düşünmüştüm. Duvar ya da kapı da siliniyormuş
Cam bezini diyorsun demi? Mutfağın neresinde kullandın?3 tane var zaten birini de mutfağa alırım.
bu ara çok yoruldun
İyide sen bana bunu dedin mi ki
Şimdi baktım da bi yanı telli bi yanı mikrofibermiş.
Kız benim evde poroblem var bilmiyorum ama bak o pembe mavide bende işe yaramadı. Gerçi sende de yaramamam jsjsjsj
Cam bezi dediğin hangisi. Ben camlarda pella, ilbays.
Mutfak tezgah ve dolapta mikrofiber kullanıyorum.
Bu telli ovma bezi dandik ama
Ya ben mi karıştırıyorum hakkını helal et.Bak bunla.MissClean ( 3 Adet ) Cam Ve Ayna Bezi Mikrofiber Genel Temizlik Bezi Çok Renkli 40*40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 3 Adet ) Cam Ve Ayna Bezi Mikrofiber Genel Temizlik Bezi Çok Renkli 40*40 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E sen dedin ya ben satış da yapıyorum güzel ürünler diye