Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Çöpü çıkardım
2 posta çamaşır makinesine ardından kurutmaya çamaşır attım
Çamaşır katladım
Dondurucuya atmak için Fellah köftesi yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşık vardı baya elimde yıkadım
Akşam yemeği yaptım
(Kuru fasulye
Pazı yemeği
Havuç tarator)
.

Olmadıkça temizliyorsun her yeri
Bi umut ne yapayım. 4 şişe aldık bi de
Ben sürekli dolanıyorum dolanmadıysan gel dolanalım

Ssero da çıkaramıyo lekeleri demisti aynı yerden mi aldınız acaba
CafeDeMarka aldığım yer .
Derz aralarında pembe olan kıpırtı yaptı çok yazdınız akşam mavi olanı duşakabinde deneyeyim bi kıpırtı pıtırtı olacak mı
Benim banyo duvar fayansına denedim. Ne kireçleri temizledi ne de kıpırdattı

Buhar makinası var mıydı sende canım? Alerjisi astımı olanlar iyi diyor ya.
Yok almadık eşim pek faydalı bir şey değil dedi. Bende hemen ikna oldum

Deterjan, parfüm vs..... kokulu şeyler kullanmadığım zaman sıkıntı yok

iyi akşamlar hanımlar

hem bir sürü bankacılık , hatta Turk telekom gorusmelerım falan vardo, yok lımıt dusur, yok kartı kaybettım, yok yenı paket derken onlara fırsat bulamadım. ofıs sakınken hem onları hallettım, hem ıslerımı de toparladım bıraz.

bırazdan cıkacagım, sekızden sonra evde olurum yanı en erken.

herkese guzel bır bır aksam dılıyorum, yarın gorusmek uzere

Her zorluk yada imtihan bi insanın başına yok yere gelmiyor ben aslında ilk başta anlamamıştım ama sağolsun ilknurrr22 bana çok güzel anlattı.
Dedim ki keşke 15 ay yaşatıp kaybedeceğime hiç doğmasaydı da evlat hasreti olsaydı kalbimde kaybetme acısı yerine. .

Sonra ilknur dedi ki gidişi sana çok şey kattı. Gerçekten de öyle. Namazıma sımsıkı sarıldım elhamdülillah.
29 sene boyunca belki 1 kere hatim yapan ben ayda 1 hatim yaptım oğlum için.
Ne biliyim oğlum gitti ama Rabbime yaklaştım. Ama önemli olan bunu anlamaktı, sağolsun arkadaşım anlattı. Belki bana kalsa hala ah vah ederek geçirecektim.

İmtihanın farkına varmak ona göre yaşamakmış önemli olan. Ha nelerimi vermezdim hala hayatta olsun diye ama işte bizde kuluz elimizden ne geliyor ki

Senin de yardımcın olsun Rabbim, evladın varlığı, yokluğu imtihan oluyor işte. Kimi hayattaki çocuğu ile bile imtihan oluyor. Oyun tevekkül en iyisi.

Allah kalbine Göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…