- 13 Mart 2019
- 13.598
- 45.915
- 598
Ay ay ay nasıl güzel bi sunum bu kukinde harika duruyorHah şunu da paylaşıyım bari emek zahmet yaptmEki Görüntüle 3518181
Yaa süpersin maşallah sanaEvi hızlıca toplayıp havalandirdim
Cay bulaşıkları vardı makineye koydum Tezgahı temizledim
Çorba yaptım
Camasir astım bidaha attım
Banyoyu sildim lavobolari yikadim ey gidi isteyince hizli olunuyomuş ya la
Paremm çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versinİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Moralimi hiç sormayın hemde hiç
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Ayy ellerine sağlıkÜtü bittibir soluk alıp
Ütülediklerimi yerleştireyim sonra akşam yemeğini yapayım (köfte patates pilav salata)
Çok geçmiş olsun canım şifa olsunlar inşallahİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Yaa bende ne cevherler varda işte çıkarmıyorumOhaa çok güzel görünüyo kurabiye ellerine sağlık
Teşekkürler beybiAy ay ay nasıl güzel bi sunum bu kukinde harika duruyor
geçmiş olsun gönül senin neyin varSağol abla Allah razı olsunn
İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
çok geçmiş olsunİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
kuru fasulye, nohut zamanları geldiSelam yavru ceylanlar
Sabah pek bir iş etmedim.
Oruçluydum, regl oldum bozuldu.
Halsiz düştüm ama pilatese gittim, geldim.
Hala pek halim yok.
Yemek yapmak istemiyorum ama yapcam, bi fikir bulursam.
Çamaşır katladım.
Deterjanlarım geldi.
Tatlış tatlış iki tane güzel renkli yeni bebeklerim.
Umarım savaşçılardır, güçlülerdir, deneyip göreceğiz
ben de sipariş vereceğim
Ay bu ne hızPazar akşamı sipariş verdik salı günü teslim aldım.. kargo parası vermek istemeyen eşim 2 pembe vermiş
Eki Görüntüle 3518523
Aynen öyle, dönüşümlü yapıyorum zatenkuru fasulye, nohut zamanları geldi
Tarifi zor güç verdi banaOhaa çok güzel görünüyo kurabiye ellerine sağlık
Geçmiş olsun pare. Allah şifa versin insallah tez vakitteİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?