- 2 Ağustos 2013
- 35.506
- 108.928
- 798
Ay bu ne hız Pazar akşamı sipariş verdik salı günü teslim aldım.. kargo parası vermek istemeyen eşim 2 pembe vermiş
Eki Görüntüle 3518523
Ay gülesim geliyor gördükçe herkes bi anda diversey li oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu ne hız Pazar akşamı sipariş verdik salı günü teslim aldım.. kargo parası vermek istemeyen eşim 2 pembe vermiş
Eki Görüntüle 3518523
Geçmiş olsun parem. Arkadaşların dediğine katılıyorum. Allah razı olsun annene babana çok güzel bakıyorsun. Ama tek çocukları sen değilsin. Kendileri gelip yardımcı olamıyorlarsa sana destek olmaları lazım
Geçmiş olsun pare
Bende cok yavaş yerim. Annemin komşusu bilerek mi yapıyosun demisti halbuki istemsiz asırı cok cigniyorum her seyiChocolita iyi ki seni tanımışım
Hoş sohbetin için teşekkür ederim
Ayrıca ince düşünceli oluşun için çok şanslıyım
Dipnot: benden yavaş yiyorsun iyice bi gözledim bugün
Anlamam abla sen ablamsın ögretSen ne anlarsın sunumdan
Oy tatlı arkadaşım asıl ben teşekkür ederim. Yağmur çamur demeden geldin vakit ayırdın çok güzel bir gün geçirdim başörtüden yanağını ayırıp öpmesi epey zor oldu ama başardım sen öyle sağlı sollu kibarca selamlaşacağım alanda değilsin şekerim mecbur katlancan bunaChocolita iyi ki seni tanımışım
Biri mide koruyucu biri d vitamini prednol kortizon peki diğeri ney onu bilmiyorum pariş
Oy tatlı arkadaşım asıl ben teşekkür ederim. Yağmur çamur demeden geldin vakit ayırdın çok güzel bir gün geçirdim başörtüden yanağını ayırıp öpmesi epey zor oldu ama başardım sen öyle sağlı sollu kibarca selamlaşacağım alanda değilsin şekerim mecbur katlancan buna
Hediyene ayrıca aşık oldum
Yavaş ama etkili yerim. Eve gelince yala yapışan at gibi suya yapıştım ama nasıl yakmış o bizi
Rabbim şifa versin inşallah kolaylaştırsın parem. Üzme kendini. Herkes aynı şeyi söylemiş kendini çok yoruyorsun sanırım. Dikkat et canım benim. Sen kendin sınırını koymadıkça çevrede kimse düşünüp hassasiyet göstermiyor. Sağlığın her şeyden önemliİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Moralimi hiç sormayın hemde hiç
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Bu arada bu mesajında kocaman boşluk var ya ısrarla bekledim bu ne dedim burası yüklenmiyor. Meğer keyfi koymuşunChocolita iyi ki seni tanımışım
Sayfanın altına not yazmışım işte ne varBu arada bu mesajında kocaman boşluk var ya ısrarla bekledim bu ne dedim burası yüklenmiyor. Meğer keyfi koymuşun
Artık bende öyleSayfanın altına not yazmışım işte ne var
Artık bende öyle
Yazıcam
Yaa şifreli şifreli konuşuyonuz Hee ne yediniz diyin heleOy tatlı arkadaşım asıl ben teşekkür ederim. Yağmur çamur demeden geldin vakit ayırdın çok güzel bir gün geçirdim başörtüden yanağını ayırıp öpmesi epey zor oldu ama başardım sen öyle sağlı sollu kibarca selamlaşacağım alanda değilsin şekerim mecbur katlancan buna
Hediyene ayrıca aşık oldum
Yavaş ama etkili yerim. Eve gelince yala yapışan at gibi suya yapıştım ama nasıl yakmış o bizi
Bende dedim heralde içtikleri kahve fotosu bende yüklenmediBu arada bu mesajında kocaman boşluk var ya ısrarla bekledim bu ne dedim burası yüklenmiyor. Meğer keyfi koymuşun
İkimizde aynı yerden fincan almışızYaa şifreli şifreli konuşuyonuz Hee ne yediniz diyin hele
Yada dut yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hediye neydiiiii