Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol gönül. Cok sükür bizimde bisey olmadıÇok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Benim oğlum da geçen bi kaç basamak düştü yağmurluydu ısrarla elimi tutmuyor
Çok korkmuştum aynı şekilde boynu kafası üzerine düştü hem şapka hem montun şapkası pofuduktu hamdolsun bişey olmadı
Hemen sadaka vermek lazım
Allah beterinden saklasın
Ilknur sen nerdesin kiYataktan yeni kalktım bu nasıl bi sis bu saatte
Ankara’dayım canımIlknur sen nerdesin ki
Umudun hep olsun. Bende ara ara gidiyor daBenimde hala zayoflayonca giyicem diye sakladığım bir sürü kıyafet var
Zaman geçiyor ama umudum var
sisli deyince bende aynısını yazınca dedim memleket nireAnkara’dayım canım
Bu sene fena sis oluyor ya bizim burada öylesisli bir sabaha uyandım nasıl sis var anlatamam sabah 8 30 gibi cektim fotoyu göz gözü görmüyor halende açılmadı... dünde böyleydi fiziğe giderken nasıl gittim bi ben bi Allah bilir
Yolda trafikte otobüste uçakta olanlara Allah yardım etsin kazalardan korusun
Eki Görüntüle 3535141
Aa senin attıgını şimdi gördüm bende sen istanbulda mıydınsisli deyince bende aynısını yazınca dedim memleket nire
Dun hastaneye gittim hastanenin yanında kavşak var ve çok işlek büyük bir kavşak inan görünmüyor arabalar korno çaldı herkes bari ses duyulsun diyeBu sene fena sis oluyor ya bizim burada öyle
Hahahhah başlığı gördüm.direk yazdım zorunlu vardı bilmem bilirmisin o geldi aklımaMssPARE paree içkiliii konudaki yorumuna çok güldüm ya