Teşekkür ederim canım sen nerelerdesinÇok mutluyum şükür
Parem çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar
Hayalcim saolasin canım benimGeçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir dualarımdasın
Bizim topikteyim genelde parecim. Orada da çok aktif değilim akşam bir uğrayıp menülere egzersizlere bakıyorum. Hayat telaşı. Şimdi de Miraçın konuşma terapisi var oradayım. Sen nasılsın? Sonuç çıkınca bana da haber etTeşekkür ederim canım sen nerelerdesin
Ohaa çok güzel görünüyo kurabiye ellerine sağlıkHah şunu da paylaşıyım bari emek zahmet yaptmEki Görüntüle 3518181
Çok geçmiş olsun abla sonuçlar tertemiz çıksın inşallahKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez
Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
maşallahMakinede çamaşır vardı serdim
Yatağımızı topladım
Eşime kahvaltı hazırladım
B.makinesi doluydu boşalttım
Yatağımızı topladım
Kedilerin kumlarını temizledim
Şimdi işe geçme zamanı
teşekkür ederim ablacım öğreniyorum senden bir şeylermaşallah
sabah sabah bir sürü şey halletmişsin
annesinden kaynanasından destek alamayan
evde 2 kedi var
çok gençsin
daha 1 sene olmadı evleneli
cumartesi de çalışıyorsun
hepsini düşününce, hem iş kadını hem ev hanımı olarak çok güzel idare ettiğini görüyorum
EvetPembesi mi kız
Geçmiş olsun parişim sonuçlar güzel çıksın inşallahKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez
Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
valla bu bennnnnGünaydın
valla sen bizi geçeceksinteşekkür ederim ablacım öğreniyorum senden bir şeyler
tüm tuşlara aynı anda basıyorum hahah olduğu kadar iştevalla sen bizi geçeceksin
örgü kırlent yapıyorsun
2 kediye bakıyorsun
cumartesi de çalışıyorsun
sabah ya da yatmadan yoga, meditasyon ya da spor bile zorluyorsun
allah yardımcınız olsun şifa versin inşallahİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Moralimi hiç sormayın hemde hiç
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Rabbim şifa versinİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda bibreklerimde ras var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yok sen cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
geçmiş olsun canım , Allah şifalar versin iltihaplı romatizmanın ağrısı çok oluyomuş duymuştum daha öncedeİltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi
Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160
Ohhh gelin gelin pare ye
Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Sağol abla Allah razı olsunnSohbetiniz şifa olsun canlarChocolita
Hayırlısıyla sağlıcakla güzel sonuçlar almak nasip olsun paremmmgeçmiş olsun RABBİM kalıcı şifalar versin
Gönülüm geçmiş olsun RABBİM şifalar versin
Kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir miBenim.parmaklar kasilipkaliyor masajla yumusutuyorum ve aynen acıyor fena halde sabahları hafif şişlik oluyor
Bakalım ne diyecekler
Daha ne olsun eline sağlıkKalktım bi cooki yaptım (kuki) yazılışı nasılsa meretin.
Neyse çok güzel olmuş ama kajve yaptım onu da yedim yanında canıma değsin.
Kızıma pişi yaptım başka da bi iş yapmadım hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?