• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim canım sen nerelerdesin 🌷🌺🌹
Bizim topikteyim genelde parecim. Orada da çok aktif değilim akşam bir uğrayıp menülere egzersizlere bakıyorum. Hayat telaşı. Şimdi de Miraçın konuşma terapisi var oradayım. Sen nasılsın? Sonuç çıkınca bana da haber et 🌸

Kizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın 🤲🥺😇😊🤩

Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek

Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez

Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
Çok geçmiş olsun abla sonuçlar tertemiz çıksın inşallah 🤲❤️

Makinede çamaşır vardı serdim
Yatağımızı topladım
Eşime kahvaltı hazırladım
B.makinesi doluydu boşalttım
Yatağımızı topladım
Kedilerin kumlarını temizledim
Şimdi işe geçme zamanı 🙂↕️
maşallah

sabah sabah bir sürü şey halletmişsin

annesinden kaynanasından destek alamayan
evde 2 kedi var
çok gençsin
daha 1 sene olmadı evleneli
cumartesi de çalışıyorsun

hepsini düşününce, hem iş kadını hem ev hanımı olarak çok güzel idare ettiğini görüyorum

maşallah

sabah sabah bir sürü şey halletmişsin

annesinden kaynanasından destek alamayan
evde 2 kedi var
çok gençsin
daha 1 sene olmadı evleneli
cumartesi de çalışıyorsun

hepsini düşününce, hem iş kadını hem ev hanımı olarak çok güzel idare ettiğini görüyorum
teşekkür ederim ablacım öğreniyorum senden bir şeyler :21: :KK68:

Kizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın 🤲🥺😇😊🤩

Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek

Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez

Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
Geçmiş olsun parişim sonuçlar güzel çıksın inşallah

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Moralimi hiç sormayın hemde hiç

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Ohhh gelin gelin pare ye 🥺

20241210_130709.jpg

20241210_130926.jpg

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda bibreklerimde ras var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yok sen cikti 5,160

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Rabbim şifa versin🤲🏻 parem kendi fazla yormaman lazım annem lütfen kardeşlerinden yardım iste bak vucüdünda isyan ediyor 😔yardımcı alsınlar ya sanada destek olsunlar 🫤
Önce can demiş atalarımız sen sağlılık olacaksınki sonra canana bakasın kuzum
Doktorun dediklerini yap tedavine dikkat et
Hangi Hareket iyi geliyosa onu yap yok dinlenmek iyi geliyorsa dinlen kortizona takma aldığın dönem yemene içmene suyuna dikkat edersen o kadarda etkisi olmaz.

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
geçmiş olsun canım , Allah şifalar versin iltihaplı romatizmanın ağrısı çok oluyomuş duymuştum daha öncede
kendine dikkat etmen gerekiyo artık , öyle her şeyi tek başına yapmaya çalışma , yardım iste kardeşlerinden gelmiyolarsa
sadece kendinize kadar yap bahçe işlerini falan, herkes kendi canını düşünüyo sende kendini düşün artık

Back