• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah
geçmiş olsun canım , Allah şifalar versin iltihaplı romatizmanın ağrısı çok oluyomuş duymuştum daha öncede
kendine dikkat etmen gerekiyo artık , öyle her şeyi tek başına yapmaya çalışma , yardım iste kardeşlerinden gelmiyolarsa
sadece kendinize kadar yap bahçe işlerini falan, herkes kendi canını düşünüyo sende kendini düşün artık
Rabbim şifa versin🤲🏻 parem kendi fazla yormaman lazım annem lütfen kardeşlerinden yardım iste bak vucüdünda isyan ediyor 😔yardımcı alsınlar ya sanada destek olsunlar 🫤
Önce can demiş atalarımız sen sağlılık olacaksınki sonra canana bakasın kuzum
Doktorun dediklerini yap tedavine dikkat et
Hangi Hareket iyi geliyosa onu yap yok dinlenmek iyi geliyorsa dinlen kortizona takma aldığın dönem yemene içmene suyuna dikkat edersen o kadarda etkisi olmaz.

Paremm çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin🤲🏻

Arkadaşlar yazmış bende aynı şeyleri yazıcam. Lütfen kendine zaman ayır, destek iste. bu kadar sorumluluk,iş güç tek başına olmaz:KK43: Sen nereye kadar tek başına dayanabileceksin

Kardeşlerinden gelebilen yoksa, yanına yardımcı birisinin gelmesine destek verecekler maddi manevi. Bu konuyu mutlaka gündeme getir paremm lütfen
Tarifi zor güç verdi bana 🙄

Geçmiş olsun pare. Allah şifa versin insallah tez vakitte ♥️
çok geçmiş olsun

zorlu bir sürecç. sık sık ağrılar yapıyor ama umaırm kısa sürede hem agrılardan hem ılaclardan kurtulursun
Geçmiş olsun Parecim🌹
Allah güç kuvvet şifa versin.
Sana yardımcı olacak insanlar, imkanlar olsun 🤲🏼
MssPARE MssPARE çok geçmiş olsun canım benim
MssPARE MssPARE parecim Allah şifa versin çok geçmiş olsun 💐
MssPARE MssPARE çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Dermansız dert vermesin rabbim

Allah hepinizden Razı olsun canlar ❤❤❤

Iyiki varsınız Rabbim dermansız dertler vermesin muhtaç etmesin 🤲🤲

Rabbime şükürler olsun fiziğe gidip geliyoruz neler görüyorum ne hikayeler var Rabbim elden ayakatan düşürmesin

Sağlık sıhhat versin herşey gelir geçer ne yapalım

Bu da geçer YA HU diyelim

Allah var gam yok

Hepinizi öpüyorum ❤❤❤❤

Herkesi alıntı yapmışımdır insallah😊😊

Hayırlı akşamlar hanımlar 😇 Bu aralar hiç toparlayamıyorum kendimi artık kabullendim İlk aylarım da kötüde olsam idare ediyordum ama demek ki benim içinde son 2 ay zor olacak Rabbim güç kuvvet versin inşallah herkese:KK68:2 haftadır evimi silip süpüremedim hep Robotu açıyordum bugün rahatsızda olsam kalktım dinlene dinlene evimi pakladım 🤭
Rapor :cool:
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Kahvaltı bulaşığını topladım✔️
Evi süpürdüm ✔️
Arkamdan da robot süpürdü bir posta✔️
Evi sildim ✔️
Süpürgenin filtresini yıkadım ✔️
Robotun filtresini yıkadım ✔️
Makinaya koltuk örtülerini ve paspasları attım yıkadım kurudular serdim✔️
.
Banyo yaptım şimdi uzanıyorum Evim temiz ben temiz daha ne isterim 🤭👌🏻eşim mesaide olacak Dünden biraz yemek var yanına da Fırında patates havuç misket köfteli Bi kızartma yaparım nasipse

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Moralimi hiç sormayın hemde hiç

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Ohhh gelin gelin pare ye 🥺

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495

Biri mide koruyucu biri d vitamini prednol kortizon peki diğeri ney onu bilmiyorum pariş

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Geçmiş olsun pare 💐

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Geçmiş olsun parem. Arkadaşların dediğine katılıyorum. Allah razı olsun annene babana çok güzel bakıyorsun. Ama tek çocukları sen değilsin. Kendileri gelip yardımcı olamıyorlarsa sana destek olmaları lazım

Back