Düzenli Evimiz & Hayatımız

allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah

Tarifi zor güç verdi bana

Geçmiş olsun pare. Allah şifa versin insallah tez vakitte
çok geçmiş olsun

zorlu bir sürecç. sık sık ağrılar yapıyor ama umaırm kısa sürede hem agrılardan hem ılaclardan kurtulursun
Geçmiş olsun Parecim
Allah güç kuvvet şifa versin.
Sana yardımcı olacak insanlar, imkanlar olsun
MssPARE çok geçmiş olsun canım benim
MssPARE parecim Allah şifa versin çok geçmiş olsun
MssPARE çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Dermansız dert vermesin rabbim

Allah hepinizden Razı olsun canlar ❤❤❤

Iyiki varsınız Rabbim dermansız dertler vermesin muhtaç etmesin

Rabbime şükürler olsun fiziğe gidip geliyoruz neler görüyorum ne hikayeler var Rabbim elden ayakatan düşürmesin

Sağlık sıhhat versin herşey gelir geçer ne yapalım

Bu da geçer YA HU diyelim

Allah var gam yok

Hepinizi öpüyorum ❤❤❤❤

Herkesi alıntı yapmışımdır insallah

Hayırlı akşamlar hanımlar Bu aralar hiç toparlayamıyorum kendimi artık kabullendim İlk aylarım da kötüde olsam idare ediyordum ama demek ki benim içinde son 2 ay zor olacak Rabbim güç kuvvet versin inşallah herkese2 haftadır evimi silip süpüremedim hep Robotu açıyordum bugün rahatsızda olsam kalktım dinlene dinlene evimi pakladım
Rapor
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı bulaşığını topladım
Evi süpürdüm
Arkamdan da robot süpürdü bir posta
Evi sildim
Süpürgenin filtresini yıkadım
Robotun filtresini yıkadım
Makinaya koltuk örtülerini ve paspasları attım yıkadım kurudular serdim
.
Banyo yaptım şimdi uzanıyorum Evim temiz ben temiz daha ne isterim eşim mesaide olacak Dünden biraz yemek var yanına da Fırında patates havuç misket köfteli Bi kızartma yaparım nasipse

Biri mide koruyucu biri d vitamini prednol kortizon peki diğeri ney onu bilmiyorum pariş

Geçmiş olsun pare

Geçmiş olsun parem. Arkadaşların dediğine katılıyorum. Allah razı olsun annene babana çok güzel bakıyorsun. Ama tek çocukları sen değilsin. Kendileri gelip yardımcı olamıyorlarsa sana destek olmaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…