• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Moralimi hiç sormayın hemde hiç

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Ohhh gelin gelin pare ye 🥺

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Paremm çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin🤲🏻

Arkadaşlar yazmış bende aynı şeyleri yazıcam. Lütfen kendine zaman ayır, destek iste. bu kadar sorumluluk,iş güç tek başına olmaz:KK43: Sen nereye kadar tek başına dayanabileceksin

Kardeşlerinden gelebilen yoksa, yanına yardımcı birisinin gelmesine destek verecekler maddi manevi. Bu konuyu mutlaka gündeme getir paremm lütfen

Ütü bitti :KK45: bir soluk alıp
Ütülediklerimi yerleştireyim sonra akşam yemeğini yapayım (köfte patates pilav salata)
Ayy ellerine sağlık😍
Benimde ütüm var🙄
Yemek de tavuklu bişey düşünüyorum
Tavuk patates bulgur pilavı salata bide şehriye çorbası düşündüm şimdi 🤗

İltihaplı romatizma olarak da bilinen romatoid artrit, imiş Şimdi netten baktım dr de dedi Biraz sıkıntılı bir hastalık her ay kan verilecek ona göre ilaçların ayarlanacak dedi

Nur topu gibi ilaçlarım oldu kortizonu yüklediler ...vermeyin bu ilacı dedim vermek zorundayız iltihap için dediler aynı zamanda böbreklerimde tas var benim.ne halt edicem bilmiyorum
Aşağıdaki tahlil sonucu buymuş hiç duymamıştım şimdi yaşayacağım bu arkadaşla tiroitde yuksek cikti 5,160

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Çok geçmiş olsun canım şifa olsunlar inşallah
Moralini bozma Rabbim beterinden korusun
Bitkisel tedavilere de bir göz at
Tabi ilaç kullanırken olmaz heralde onu araştır ileri zamanlr için
Rabbim şifası tez vakitte versin inşallah

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495

Geçmiş olsun Parecim🌹
Allah güç kuvvet şifa versin.
Sana yardımcı olacak insanlar, imkanlar olsun 🤲🏼

Selam yavru ceylanlar :KK54:
Sabah pek bir iş etmedim.
Oruçluydum, regl oldum bozuldu.
Halsiz düştüm ama pilatese gittim, geldim.
Hala pek halim yok.
Yemek yapmak istemiyorum ama yapcam, bi fikir bulursam.
Çamaşır katladım.

Deterjanlarım geldi.
Tatlış tatlış iki tane güzel renkli yeni bebeklerim.
Umarım savaşçılardır, güçlülerdir, deneyip göreceğiz😃

Ay bu ne hız :süslü: Pazar akşamı sipariş verdik salı günü teslim aldım.. kargo parası vermek istemeyen eşim 2 pembe vermiş :KK48:

20241210_142800.jpg

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
çok geçmiş olsun

zorlu bir sürecç. sık sık ağrılar yapıyor ama umaırm kısa sürede hem agrılardan hem ılaclardan kurtulursun

Selam yavru ceylanlar :KK54:
Sabah pek bir iş etmedim.
Oruçluydum, regl oldum bozuldu.
Halsiz düştüm ama pilatese gittim, geldim.
Hala pek halim yok.
Yemek yapmak istemiyorum ama yapcam, bi fikir bulursam.
Çamaşır katladım.

Deterjanlarım geldi.
Tatlış tatlış iki tane güzel renkli yeni bebeklerim.
Umarım savaşçılardır, güçlülerdir, deneyip göreceğiz😃
kuru fasulye, nohut zamanları geldi :kk77::kk77::kk77::kk77:

Ohaa çok güzel görünüyo kurabiye ellerine sağlık ❤️
Tarifi zor güç verdi bana 🙄

Eki Görüntüle 3518493
Eki Görüntüle 3518495
Geçmiş olsun pare. Allah şifa versin insallah tez vakitte ♥️

Back