Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Ne diyeceğimi bilemedim canım çok üzüldum Allah yardımcın olsun inşallah içine ferahlık versin rabbim

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Çok üzüldüm baloncuk

Haydaaaa pirinç pilavını soğanla yapıldığını ilk kez duydum.

Afiyet olsun
Bizde başta şaşırmıştık ayy çok güzel oluyor senelerdir yapıyoruz
Tabi canım +20 fazlam var ay ben normal bi pirinç aldım nerden bilmiyorum çok kötüydü kokuyordu resmen. Toprak kokusu falan gibi bişeydi.
Tadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yedi

çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyim
Yağ ile şehriyeyi kavuruyorum. Sonra doğranmış soğanı ekleyip soğanlarla kavurmaya devam. Sonra pirinç ve su. Bu kadar senelerdir böyle yapıyoruz yiyenler de şaşırıyor ama beğeniyor

eve gelince yemek yedik,
Haftalık yemek hazırladım mercimek çorbası, portakallı Brüksel lahanası, sebzeli et haşlama ve kahvaltılık kabak börek, fırında soslu tavuk. Haftaiçi işten gelince yanlarına bi yoğurt ya da salatayla yemek işini hallediyoruz. Şimdi mutfağı toplicam biraz ütü var. Bugünlük benden bu kadar bittim

Pilavı mı soğanlı yapıyonuz sweet bunuda ilkkez duydum
Cok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyo
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadı

İyi akşamlar kızlar
Bütün sayfaları okuyamadım. İnsallah herkes iyidir
Ben anneme geldim dün aksam esim yurtdısından yarın gece gelcek bende yarın öglen dönerim eve.
Kvdeler gelcek köyden yemek felan yapar hazırlık yaparım.
Bugunde gezdik öyle cocuklarla annemgille iyi oldu

Cok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyo

Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadı
Ay iyi bari bilen yapan birinin olması

Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun ins

Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…