- 13 Ağustos 2024
- 1.566
- 2.615
- 48
Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik
ÜzüldümDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Ne diyeceğimi bilemedim canım çok üzüldum Allah yardımcın olsun inşallahDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Allah yardımcın olsun canımDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim kolaylık versinDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Çok üzüldüm baloncukDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Bizde başta şaşırmıştık ayy çok güzel oluyor senelerdir yapıyoruzHaydaaaapirinç pilavını soğanla yapıldığını ilk kez duydum.
Afiyet olsun
Tabi canım +20 fazlam varSende mi şişkoydun
Yok ya yani çok kötüydü sweet attım diyorum düşünbenimki bimde satılan bi markaydı. Markalar arası bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Bide anladığım suda bekledikçe o koku gidiyor. Çünkü sonra tekrar kavurarak yaptığımda suda bekletmedim ama çokça yıkadım yiňe de o koku hafif vardı. Rahatsız edici
Yağ ile şehriyeyi kavuruyorum. Sonra doğranmış soğanı ekleyip soğanlarla kavurmaya devam. Sonra pirinç ve su. Bu kadarTadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yedi
çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyim
Allah sabır versin çok üzüldümDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymişDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Cok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyoPilavı mı soğanlı yapıyonuz sweet bunuda ilkkez duydum
Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadıSen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
Ay iyi bari bilen yapan birinin olmasıCok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyo
Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadı
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallahDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?