• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik 😔 doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi 😢😞😞
Ne diyeceğimi bilemedim canım çok üzüldum Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏼 içine ferahlık versin rabbim 😔😔

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik 😔 doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi 😢😞😞
Çok üzüldüm baloncuk 🥺

Haydaaaao_O pirinç pilavını soğanla yapıldığını ilk kez duydum.

Afiyet olsun
Bizde başta şaşırmıştık ayy çok güzel oluyor senelerdir yapıyoruz 🤭
Sende mi şişkoydun 😂

Yok ya yani çok kötüydü sweet attım diyorum düşün 😂 benimki bimde satılan bi markaydı. Markalar arası bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Bide anladığım suda bekledikçe o koku gidiyor. Çünkü sonra tekrar kavurarak yaptığımda suda bekletmedim ama çokça yıkadım yiňe de o koku hafif vardı. Rahatsız edici
Tabi canım +20 fazlam var🤭 ay ben normal bi pirinç aldım nerden bilmiyorum çok kötüydü kokuyordu resmen. Toprak kokusu falan gibi bişeydi.
Tadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yedi 😃

çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyim 🤣
Yağ ile şehriyeyi kavuruyorum. Sonra doğranmış soğanı ekleyip soğanlarla kavurmaya devam. Sonra pirinç ve su. Bu kadar🤭 senelerdir böyle yapıyoruz yiyenler de şaşırıyor ama beğeniyor 🤭

eve gelince yemek yedik,
Haftalık yemek hazırladım mercimek çorbası, portakallı Brüksel lahanası, sebzeli et haşlama ve kahvaltılık kabak börek, fırında soslu tavuk. Haftaiçi işten gelince yanlarına bi yoğurt ya da salatayla yemek işini hallediyoruz. Şimdi mutfağı toplicam biraz ütü var. Bugünlük benden bu kadar 🫂bittim

Pilavı mı soğanlı yapıyonuz sweet bunuda ilkkez duydum 😂
Cok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyo😂
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 😂 10 numara oluyor 🤭 eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadı

Cok güzel oluyo banada bi arkadaşım dedi birazda karabiber ekleyince piserken sogan tadı gelmiyo böyle değişik güzel bisey oluyo😂

Ay benimde corumlu arkadasım dedi yapıyorum bazen çok güzel oluyo tadı
Ay iyi bari bilen yapan birinin olması 😂😂😂

Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun ins

Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş vakti değilmiş Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar 🍂🍃

1000051656.jpg

Back