- 12 Haziran 2019
- 18.313
- 110.920
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun çocukların hasta olması herşeyden zor. Allah eksikliklerini göstermesin sağlık sıhhat versin inşAllahBanyonun tadilatı, üst üste ağır hastalıklar vs derken kendimi bile unuttum, henüz bu topige layık değilim galiba. O kadar karmaşık geçiyor ki günlerim kızımın yemegini bile zar zor yapabiliyorum. Uykuları bozuldu, iştahı gitti, ilaçları vermesi beni mahvediyor ağlıyor, burnunu açmak çok zor. Ev zaten Allah'a emanet. Şimdiye kadar hasta olmayan kızım iki defa hasta oldu ikisi de ağır geçti, geçiyor. Allah dermansız dert vermesin. Yetişemiyorum pek çok şeye, bir düzen kalmayınca topige girmeye de ar ettim
BakayımKızlar Trendyol da kargo ücreti ne kadardı? Kocamı ona göre ikna etmeye çalışıcam da
40 liraydı galibaKızlar Trendyol da kargo ücreti ne kadardı? Kocamı ona göre ikna etmeye çalışıcam da
Kızlar Trendyol da kargo ücreti ne kadardı? Kocamı ona göre ikna etmeye çalışıcam da
Çok geçmiş olsun Allah'ım her konuda yardımcın olsun inşallahBanyonun tadilatı, üst üste ağır hastalıklar vs derken kendimi bile unuttum, henüz bu topige layık değilim galiba. O kadar karmaşık geçiyor ki günlerim kızımın yemegini bile zar zor yapabiliyorum. Uykuları bozuldu, iştahı gitti, ilaçları vermesi beni mahvediyor ağlıyor, burnunu açmak çok zor. Ev zaten Allah'a emanet. Şimdiye kadar hasta olmayan kızım iki defa hasta oldu ikisi de ağır geçti, geçiyor. Allah dermansız dert vermesin. Yetişemiyorum pek çok şeye, bir düzen kalmayınca topige girmeye de ar ettim
Ahahahahha pazartesi de değil çarşambaEki Görüntüle 3516895
Evren dünden vaz geçti çarşambaya karar vermiş
Al ve görYav evdekiler bitmedi diyorum ne diye canımı çektiriyorsunuz
Zaten 7 si diye kargoya teslim diyodu efser eve değil.Eki Görüntüle 3516895
Evren dünden vaz geçti çarşambaya karar vermiş
Ben mavi ve pembe aldım kargosuzEki Görüntüle 3516896
Mesafe fark edermi onu bilmiyorum
Sabah içiyodum ulanYav evdekiler bitmedi diyorum ne diye canımı çektiriyorsunuz
Banyonun tadilatı, üst üste ağır hastalıklar vs derken kendimi bile unuttum, henüz bu topige layık değilim galiba. O kadar karmaşık geçiyor ki günlerim kızımın yemegini bile zar zor yapabiliyorum. Uykuları bozuldu, iştahı gitti, ilaçları vermesi beni mahvediyor ağlıyor, burnunu açmak çok zor. Ev zaten Allah'a emanet. Şimdiye kadar hasta olmayan kızım iki defa hasta oldu ikisi de ağır geçti, geçiyor. Allah dermansız dert vermesin. Yetişemiyorum pek çok şeye, bir düzen kalmayınca topige girmeye de ar ettim
Efserden 3 lira fazlaya almışım o kargoyla aynı fiyat ben kargosuz aynı hahahahaBen mavi ve pembe aldım kargosuz
Canım benim ya Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsunİyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim sağolun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde banada inşallah
Şuan düşük yaşıyorum, bir yandan kürtaj olmadığıma seviniyorum, bir yandan yüreğim yanıyor Allah hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallah ama çok yoruldum bu 3.düşüğüm sebebini çözümünü bilmiyoruz açıklaması yok, bu şekilde devam etmek zor ama yapacak birşey de yok
Banyo turşu kosun kargom gelecek diyeZaten 7 si diye kargoya teslim diyodu efser eve değil.
Deterjanı kargoya götürecekler 7 sinde aha bunu efsere götür diye artık onlarda sana 11 inde
bende mavi pembe aldımBen mavi ve pembe aldım kargosuz
Ben biraz iş yapıp kocişimin gözünü boyayayım önce sonra da mavi şişeyle arabasını temizleyebileceğine dair nutuk atayımSabah içiyodum ulan
Evdeki deterjanlarla kolteyl hazırlıyacağım sana deBen biraz iş yapıp kocişimin gözünü boyayayım önce sonra da mavi şişeyle arabasını temizleyebileceğine dair nutuk atayım