• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu basmatiyi haşlayarak yiyen kadınlar tebrik ediyorum sizi. O kokuyka nasıl yiyonuz ya. Şimdi yaptım Allah affetsin artık yemeklerin içine döktüm yenecek gibi değil kokusu.

Sonra tereyağında şehriye kavurdum attım üstüne pirinci mis mis yaptım 😂😂

Bonus Bonus sakın bunları dinleyip haşlama usulü yapma sakınnn

Bu basmatiyi haşlayarak yiyen kadınlar tebrik ediyorum sizi. O kokuyka nasıl yiyonuz ya. Şimdi yaptım Allah affetsin artık yemeklerin içine döktüm yenecek gibi değil kokusu.

Bi kaç kişi daha öyle kokudan yiyemedim dedi ama benim yaptığımda koku olmadı 🤔

Sen basmati diye yasemin mi alıyon acaba hayal 😂
IMG_2267.jpeg
Neymiş bak bakalım :63:

Kız ciddi mi😂 yapmayım o zaman 😂

Bu ikisini kaydetmişim bende 😂

Ben normal pirinci yağın içinde şehriye kavururum hatta soğanlı yaparız biz sonra soğan sonra pirinç atıp biraz çeviririm. Sonrada su tuz 😂😂
Haydaaaao_O pirinç pilavını soğanla yapıldığını ilk kez duydum.
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 😂 10 numara oluyor 🤭 eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyiyor
Afiyet olsun

Bende öyleyim valla. 15 dk lik leslie de nefes nefese kalıyorum
Sende mi şişkoydun 😂
Kız ciddi mi😂 yapmayım o zaman 😂

Bu ikisini kaydetmişim bende 😂

Yok ya yani çok kötüydü sweet attım diyorum düşün 😂 benimki bimde satılan bi markaydı. Markalar arası bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Bide anladığım suda bekledikçe o koku gidiyor. Çünkü sonra tekrar kavurarak yaptığımda suda bekletmedim ama çokça yıkadım yiňe de o koku hafif vardı. Rahatsız edici

Benim aldığım da aynısı 😂 ama bi nasip olmadı yapıp denemek😂
Tadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yedi 😃
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 😂 10 numara oluyor 🤭 eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyim 🤣

Back