Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Farklılık olsun dedim-Hayal noldu la sana
Başka biri sandım haaFarklılık olsun dedim
Becermişim o zamanBaşka biri sandım haa
Selamın aleyküm falan hahahahaBecermişim o zaman
Fark ettim canım pixieeye de yazdım düzeltecekpenyez83 abla dua grubundan adımı düzeltir misin bildirim gelmezse
Yaaa Allah razı olsunsweetgirlcandy ulan Allah da senin işlerindeki hayatındaki sıkıntıları çözsün işin hep rast gelsin inşallah o nasıl musluk parlatmaktır
Sanki o pembe şeyden yarım çay bardağı içsem içimden de bişeyleri çözecek gibi
Üzüldüm baloncuk Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla sıhhatle afiyetli olanı nasip eylesinDün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelikdoktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi
Banyonun tadilatı, üst üste ağır hastalıklar vs derken kendimi bile unuttum, henüz bu topige layık değilim galiba. O kadar karmaşık geçiyor ki günlerim kızımın yemegini bile zar zor yapabiliyorum. Uykuları bozuldu, iştahı gitti, ilaçları vermesi beni mahvediyor ağlıyor, burnunu açmak çok zor. Ev zaten Allah'a emanet. Şimdiye kadar hasta olmayan kızım iki defa hasta oldu ikisi de ağır geçti, geçiyor. Allah dermansız dert vermesin. Yetişemiyorum pek çok şeye, bir düzen kalmayınca topige girmeye de ar ettimmarmeladova hiç uğramıyorsun :)
Yaaa Allah razı olsun
Ahahahah çözemeyeceği şey yok gibi
sweetgirlcandy ulan Allah da senin işlerindeki hayatındaki sıkıntıları çözsün işin hep rast gelsin inşallah o nasıl musluk parlatmaktır
Sanki o pembe şeyden yarım çay bardağı içsem içimden de bişeyleri çözecek gibi
Yav evdekiler bitmedi diyorum ne diye canımı çektiriyorsunuzYaaa Allah razı olsun
Ahahahah çözemeyeceği şey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?