Amann spor da neymiş yiyek içekAy ben dünkü yürüyüşün etkisini atamadım bacaklarım ağrıyor
Spor bizim neyimize yensin basmatilerBende yaptım videoyu yarıda kapattım ya
Beybi ben başka bi doktora daha gittim o bana egzersiz verdi. Açtığım videodaki sporda onu andırıyordu hahahaKız sen o dizle ne sporu yapıyosun
Bi kaç kişi daha öyle kokudan yiyemedim dedi ama benim yaptığımda koku olmadıBu basmatiyi haşlayarak yiyen kadınlar tebrik ediyorum sizi. O kokuyka nasıl yiyonuz ya. Şimdi yaptım Allah affetsin artık yemeklerin içine döktüm yenecek gibi değil kokusu.
Sonra tereyağında şehriye kavurdum attım üstüne pirinci mis mis yaptım
Bonus sakın bunları dinleyip haşlama usulü yapma sakınnn
Sen basmati diye yasemin mi alıyon acaba hayalBi kaç kişi daha öyle kokudan yiyemedim dedi ama benim yaptığımda koku olmadı
Ben normal pirinci yağın içinde şehriye kavururum hatta soğanlı yaparız biz sonra soğan sonra pirinç atıp biraz çeviririm. Sonrada su tuzBende kavurarak denemedim hiç ilkkez duydum kavruldugunukafalar karıştı
Pilavı mı soğanlı yapıyonuz sweet bunuda ilkkez duydumBen normal pirinci yağın içinde şehriye kavururum hatta soğanlı yaparız biz sonra soğan sonra pirinç atıp biraz çeviririm. Sonrada su tuz
Bende öyleyim valla. 15 dk lik leslie de nefes nefese kalıyorumSpor yapayım dedim 5.dk da pert oldum. Nefesim daha yerine gelmedi
Kavurup oluyor yani. İkisini de deniycemBasmatiyi ben yapıyorum, diyet menülerine yapacağım zaman ilk önce su sonra pirinç atıyorum, ama diyetsiz keyfi ise o zaman yağ da kavurup suyunu salıyorum.
Kız ciddi miBu basmatiyi haşlayarak yiyen kadınlar tebrik ediyorum sizi. O kokuyka nasıl yiyonuz ya. Şimdi yaptım Allah affetsin artık yemeklerin içine döktüm yenecek gibi değil kokusu.
Sonra tereyağında şehriye kavurdum attım üstüne pirinci mis mis yaptım
Bonus sakın bunları dinleyip haşlama usulü yapma sakınnn
Benim aldığım da aynısı
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bizePilavı mı soğanlı yapıyonuz sweet bunuda ilkkez duydum
HaydaaaaBen normal pirinci yağın içinde şehriye kavururum hatta soğanlı yaparız biz sonra soğan sonra pirinç atıp biraz çeviririm. Sonrada su tuz
Afiyet olsunSen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyiyor
Sende mi şişkoydunBende öyleyim valla. 15 dk lik leslie de nefes nefese kalıyorum
Yok ya yani çok kötüydü sweet attım diyorum düşünKız ciddi miyapmayım o zaman
Bu ikisini kaydetmişim bende
Tadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yediBenim aldığım da aynısıama bi nasip olmadı yapıp denemek
çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyimSen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?