Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu basmatiyi haşlayarak yiyen kadınlar tebrik ediyorum sizi. O kokuyka nasıl yiyonuz ya. Şimdi yaptım Allah affetsin artık yemeklerin içine döktüm yenecek gibi değil kokusu.

Sonra tereyağında şehriye kavurdum attım üstüne pirinci mis mis yaptım

Bonus sakın bunları dinleyip haşlama usulü yapma sakınnn

Bi kaç kişi daha öyle kokudan yiyemedim dedi ama benim yaptığımda koku olmadı

Kız ciddi mi yapmayım o zaman

Bu ikisini kaydetmişim bende

Ben normal pirinci yağın içinde şehriye kavururum hatta soğanlı yaparız biz sonra soğan sonra pirinç atıp biraz çeviririm. Sonrada su tuz
Haydaaaa pirinç pilavını soğanla yapıldığını ilk kez duydum.
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyiyor
Afiyet olsun

Bende öyleyim valla. 15 dk lik leslie de nefes nefese kalıyorum
Sende mi şişkoydun
Kız ciddi mi yapmayım o zaman

Bu ikisini kaydetmişim bende

Yok ya yani çok kötüydü sweet attım diyorum düşün benimki bimde satılan bi markaydı. Markalar arası bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Bide anladığım suda bekledikçe o koku gidiyor. Çünkü sonra tekrar kavurarak yaptığımda suda bekletmedim ama çokça yıkadım yiňe de o koku hafif vardı. Rahatsız edici

Benim aldığım da aynısı ama bi nasip olmadı yapıp denemek
Tadı kötü değil dediğim gibi yaptım gayet iyiydi eşim cinstir her şeyi beğenmez o bile yedi
Sen çorumlu değil miydin kııız benim yengem iskilipli o öğretti bize 10 numara oluyor eşimde öyle demişti şimdi bayılarak yiyor
çok şaşırdım ilkkez duyuyorum nasıl oluyor tam tarif ver bi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…