- 13 Ağustos 2022
- 6.474
- 27.058
- 478
Benim aldığım basmatinin arkasında yazıyor suda bekletin diye o yüzden bekletiyorum bendeSuyu kaynatıp sonra pirinç mi yapıyorsun sende. Nette öyle gördüm bir kaç kişide hayalde öyle yapıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aldığım basmatinin arkasında yazıyor suda bekletin diye o yüzden bekletiyorum bendeSuyu kaynatıp sonra pirinç mi yapıyorsun sende. Nette öyle gördüm bir kaç kişide hayalde öyle yapıyormuş
Bende kavurarak denemedim hiç ilkkez duydum kavruldugunu kafalar karıştıBak haşlama şeklinde yapmadım hiç deneyim bi gün
Gitmediysen gel beraber gidelim efserimBen Yokken iş yapacağınız tutu
Olsun bugün utan
içimden geldiGitmediysen gel beraber gidelim efserim
Yaaaaiçimden geldi
Yeni çocuk odasına saklanıp yatağa uzandımNane Limon Kabugu hadi gel seninle iş yapalım
Ay ben dünkü yürüyüşün etkisini atamadım bacaklarım ağrıyorSpor yapayım dedim 5.dk da pert oldum. Nefesim daha yerine gelmedi
Saklambaç ayağına dinleniyorsun demiYeni çocuk odasına saklanıp yatağa uzandım
Bende yaptım videoyu yarıda kapattım yaSpor yapayım dedim 5.dk da pert oldum. Nefesim daha yerine gelmedi
Çamaşırlar astımBonus geldim bonusum
Sabahtan makinaya çamaşır atmıştım onları astım
Tekrar doldurup çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Pilav yaptım
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim
Mutfağı topladım
Bi kahve içip öyle devam edicem
Kız sen o dizle ne sporu yapıyosunSpor yapayım dedim 5.dk da pert oldum. Nefesim daha yerine gelmedi
Canım eşim başına geleceği anlamış olmalı ki işten erken çıkıp eve temizlik yapmaya geçmiş.Günaydıııııın herkeslereeee,
Dün ki enerji düşüklüğümden sonra, işten eve geçince hiiiiçbir şey yapmadım. Yemekler hazırdı onları ısıttım yedik. Mutfağı toplu bıraktık hepsi bu.
Bugün gayet iyiyim. İşe geldim, kahve ile başlarım birazdan. İş yerinde ki işlerimi yeni haftaya sarkıtmadan bitirmek hedefim şuan.
Akşam eve geçince de çamaşırlar var kurumuş onu kaldıracağım. Ütü var biraz onları yaparım. Bir de yarın pazar, pazar gününe evim toplu kafam rahat gireyim diye bir süpürür silerim. Yemek derdine de bir çare düşünürüz bakalım.
Tabi ki bu işerin büyük çoğunluğunu eşime yaptıracağım