• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın iyi pazarlar :KK68:

Screenshot_20241020-071717_Instagram.jpg

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik 😔 doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi 😢😞😞

Canım vardır bir hikmeti üzülme desem üzüleceksin Rabbim belki de en hayırlısı için seni hazırlıyor ve böyle olması gerekiyor

Bir kaç kez yazdım benim kardeşim 3 defa tedaviyle gebe kaldı ve aynen senin gibi düşük yaptı ve sonrası doğal yolla hamile oldu bir yavrusu var şuan ❤

Rabbim en sağlıklı en kısa ve hayırlı vakitte tekrar versin ve yüzün gülsün 🤲🌺🌹

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ulan Allah da senin işlerindeki hayatındaki sıkıntıları çözsün işin hep rast gelsin inşallah 🤲🏻 o nasıl musluk parlatmaktır 😍😍

Sanki o pembe şeyden yarım çay bardağı içsem içimden de bişeyleri çözecek gibi
Yaaa Allah razı olsun🤲🏻🤭

Ahahahah çözemeyeceği şey yok gibi 😂😂😂

Dün gittim malesef kese 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olarak kalmış gelişmemiş bebek de görünmüyor boş gebelik 😔 doktor bekleyelim kendiliğinden düşük olsun olmazsa kürtaj olacak dedi 😢😞😞
Üzüldüm baloncuk Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla sıhhatle afiyetli olanı nasip eylesin 🤲🏻

Banyonun tadilatı, üst üste ağır hastalıklar vs derken kendimi bile unuttum, henüz bu topige layık değilim galiba. O kadar karmaşık geçiyor ki günlerim kızımın yemegini bile zar zor yapabiliyorum. Uykuları bozuldu, iştahı gitti, ilaçları vermesi beni mahvediyor ağlıyor, burnunu açmak çok zor. Ev zaten Allah'a emanet. Şimdiye kadar hasta olmayan kızım iki defa hasta oldu ikisi de ağır geçti, geçiyor. Allah dermansız dert vermesin. Yetişemiyorum pek çok şeye, bir düzen kalmayınca topige girmeye de ar ettim🙈

Back