Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun bir an önce inşaallahÇucuğum yokki yardım etsin
Tamam işte biliyorum dedim ne dedim kiYav iki güne bi yer siliyom işte daha ne ,çok bile bu eve
Tabi ki hoş geldin aramızaSelam hanımlar ben de katılabilir miyim aranıza temizlik düzen denince gözlerim açılıyor :) belli bir kuralı var mı sayfanın hepsini okuyamadım ama sanırım yaptıklarınızı paylaşıyorsunuz :)
Çok teşekkür ederim :) bugün yaptıklarımı yazayım o halde :)Olsun bir an önce inşaallah
Tamam işte biliyorum dedim ne dedim ki
Tabi ki hoş geldin aramıza
Aynen yaptıklarını yazıyorsun, istersen sabah o gün yapmak istediklerini liste olarak yazabiliyorsun, motive olmak için
Benim de yok çocuğumÇucuğum yokki yardım etsin
Hoşgeldin:)Selam hanımlar ben de katılabilir miyim aranıza temizlik düzen denince gözlerim açılıyor :) belli bir kuralı var mı sayfanın hepsini okuyamadım ama sanırım yaptıklarınızı paylaşıyorsunuz :)
Teşekkür ederim hoş buldum :)Hoşgeldin:)
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah üzülme canım elbet olur bizim deBenim de yok çocuğum
Oo ne güzel hep yapmak istediğim şey buzluğu doldurmak ama hep üşeniyorumÇok teşekkür ederim :) bugün yaptıklarımı yazayım o halde :)
Sabah rutini dağınık yer varsa topladım yatak odası başta
Kahvaltı sonrası mutfağa girdim makine boşalttım
Kış hazırlıklarına başladım 10 tane konserve domates yaptım
Kabak kurutmasına başladım buzlupa yaprak sarması attım
Balkon yıkadım mutfağı temizledim çamaşır astım pilin bitti sanırım :)
Akşam sarımsak ayıklayıp buzluğa atacağım :) :)
Ohh ohh en sevdiğim çekirge hamarat çekirge eline sağlık, afiyetle yiyin yaptıklarını.Çok teşekkür ederim :) bugün yaptıklarımı yazayım o halde :)
Sabah rutini dağınık yer varsa topladım yatak odası başta
Kahvaltı sonrası mutfağa girdim makine boşalttım
Kış hazırlıklarına başladım 10 tane konserve domates yaptım
Kabak kurutmasına başladım buzlupa yaprak sarması attım
Balkon yıkadım mutfağı temizledim çamaşır astım pilin bitti sanırım :)
Akşam sarımsak ayıklayıp buzluğa atacağım :) :)
Allah gönlüne göre hayırlı evlatlar versin canımBenim de yok çocuğum
Başlayınca arkası geliyor ben de bu sene bu kadar coştum :) bamya közlenmiş patlıcan fasülye falan doldurdum :)Oo ne güzel hep yapmak istediğim şey buzluğu doldurmak ama hep üşeniyorum
Sağ ol canım Allah hepimize afiyet sağlık versin :) duan için de çok teşekkür ederim tüm kalbimle amiiiin diyorum :)Ohh ohh en sevdiğim çekirge hamarat çekirge eline sağlık, afiyetle yiyin yaptıklarını.
Allah gönlüne göre hayırlı evlatlar versin canım
Amiiiin canım amiin inşallah o kadar çok uğraşıyorum ki rabbim inşallah bize de nasip eder tez vakitteAllah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah üzülme canım elbet olur bizim de
Konserve hiç yapmadım ama domatesleri doğrayıp buzluğa atarım genelde.köz patlıcan köz biber atarım.bu sene ucuzlar yapsam aslında ben de yaz bitmeden.kavanozlara zeytinyağıyla basarım kahvaltıda mezede bayılırım iyi oluyolar :)Başlayınca arkası geliyor ben de bu sene bu kadar coştum :) bamya közlenmiş patlıcan fasülye falan doldurdum :)
Ben geçen sene poşetle attım domatesi buzluğa canım ama eşim ekşi dedi çorba yapmıştım bu sene yapmadım o yüzden :) evet bayağı düşmüş patlıcan falan süper oluyor kahvaltıda ben de bayılıyorum :)Konserve hiç yapmadım ama domatesleri doğrayıp buzluğa atarım genelde.köz patlıcan köz biber atarım.bu sene ucuzlar yapsam aslında ben de yaz bitmeden.kavanozlara zeytinyağıyla basarım kahvaltıda mezede bayılırım iyi oluyolar :)
Bu sene konserve domatese heveslendim ben de ama çok meşakkatli geldi bana.yeni kapak lazım onları sıcak suya koymasıydı. Pişirmesiydi dakkalarca,şunu yap bunu et.ben çok üşengecim deBen geçen sene poşetle attım domatesi buzluğa canım ama eşim ekşi dedi çorba yapmıştım bu sene yapmadım o yüzden :) evet bayağı düşmüş patlıcan falan süper oluyor kahvaltıda ben de bayılıyorum :)
Ben her sene yaparım canım evet gerçekten zaman alıyor yoruyor ben 35 kavanoz yaptım annem de 25 tane yapmış sağ olsun bana 60 tane olmuş başkası dese oha derim ama çok kullanıyorum kışın:)Bu sene konserve domatese heveslendim ben de ama çok meşakkatli geldi bana.yeni kapak lazım onları sıcak suya koymasıydı. Pişirmesiydi dakkalarca,şunu yap bunu et.ben çok üşengecim de
Maşallah ne güzel keşke bende de o azim olsaBen her sene yaparım canım evet gerçekten zaman alıyor yoruyor ben 35 kavanoz yaptım annem de 25 tane yapmış sağ olsun bana 60 tane olmuş başkası dese oha derim ama çok kullanıyorum kışın:)
Sen gel canım bana beraber yaparız :)Maşallah ne güzel keşke bende de o azim olsa
Ne demek olsa ne demek olsa olacakMaşallah ne güzel keşke bende de o azim olsa