- 2 Ağustos 2013
- 34.337
- 102.597
Bana da vermişti ondan. Ama benim baya düşüktü. Senin daha yüksek olabilirAyy sormayı unuttum doktora sorayım uygun görürse kullanayım canm sağol hatırlattığın için
Tek kullanımlık toz antibiyotik vermişti kullandm hiç bana mısın demediyine yanma oluyor
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinLimoncum moralim bir an tepede bir an yerlerde
Görmedim yazdığını bildirim çok geliyor arada kayboldu demekki canım
Hastanedeyim annem babamin geçen hafta kontrolü olmuştu annemi kardolojiye götürmüştüm
Bunların raporlarını fiziğe getirdim
Ve 1 ay fizik dedi dr annemde babam da bir ay fiziğe geleceğiz yarın başlıyoruz
Bide anneme başka saat babama başka saat yazmışlar onu düzelticem bekliyorum öyle
Eki Görüntüle 3509618
Konya daydın dimi sen ?Öyle soğuk varki anlatamam dondum resmen hastanede soğuk
Kantin de tamirat varmış kapalı sıcak bir şey içeyim dedim oda yok .. buz buz burası
Allahtan annem babam yok
Sizler nasılsınız herkes iyimi kızlar
Allah Kolaylık verdin canımLimoncum moralim bir an tepede bir an yerlerde
Hastanedeyim annem babamin geçen hafta kontrolü olmuştu annemi kardolojiye götürmüştüm
Bide anneme başka saat babama başka saat yazmışlar onu düzelticem bekliyorum öyle
Eki Görüntüle 3509618
Ama bardağa dolu tarafından bakmak lazım.@Aktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahbana da dua edin
Benim düşük riski var yatıyorum şuanduanızdan eksik etmeyin beni
Mutfağı gün aşırı siliyorum sleepy mendillerle özellikle ama genel olarak haftada bir siliyorumSize bir soru?
Evlerinizi ne kadar süre ile siliyorsunuz ??
Allah şifa versin canımLimoncum moralim bir an tepede bir an yerlerde
Eki Görüntüle 3509618
Allah kolaylık versin canımÖyle soğuk varki anlatamam dondum resmen hastanede soğuk
Kantin de tamirat varmış kapalı sıcak bir şey içeyim dedim oda yok .. buz buz burası
Allahtan annem babam yok
Sizler nasılsınız herkes iyimi kızlar⚘
Yardıma mı gelicenSize bir soru?
Valla ben her gün süpürüyorum ama her gün silmiyorum. Yazın camlar açıkken 3 günde bir falan siliyordum duruma göre. Kışın 4 5 günü bazen haftada 1 olduğu oluyorSize bir soru?
Elimde sürekli sleepy mendil var, leke toz gördüğüm yeri anlık siliyorum. Onun dışında tüm evi baştan sona silme haftada bir ancak bebekleSize bir soru?
Evet öyle ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorumAma bardağa dolu tarafından bakmak lazım.
Hamilesin ve bu yüzden düşük riskin var ama yine de hamilesin.
Üst kat iki haftada bir alt kat haftada bir kesin mutfak ve salon bazen daha da sık silmek zorunda kalıyorumSize bir soru?
Allahın izniyle sorunsuz geçecek inşallahEvet öyle ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum