- 23 Mart 2022
- 15.087
- 57.699
- 528
- 41
Bir tek bonus görüyor o kızlarıAy benim bilgi böyle mi yazıyor
Ayrıca o kızlar kimm ben öyle bişey koymadım kii
bu emojiyi yapınca çıkıyor kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek bonus görüyor o kızlarıAy benim bilgi böyle mi yazıyor
Ayrıca o kızlar kimm ben öyle bişey koymadım kii
Çok teşekkür ederimm gerçekten çok iş yaptım şu iki günde kafam rahatladıYaa helal bir sürü iş yaptın
Hee şimdi anladımBir tek bonus görüyor o kızları
Ne kızı ne oluyor hanı nerde kızBir tek bonus görüyor o kızları
Gözümün biri açık biri kapalı yazıyorum paremm nasıl anlatayimm bugünü atlaya zıplaya oku ne bulcan bakalimmmNe kızı ne oluyor hanı nerde kız
Kim bu kız
Bu saatte atliyacak zıplayacak halim kalmadı tek zorlayacağım yer yatağın penyezimGözümün biri açık biri kapalı yazıyorum paremm nasıl anlatayimm bugünü atlaya zıplaya oku ne bulcan bakalimmm
Kaç kilosun? 4 kg kolay yaşu boğazımı tutsam alt üstü verecegim 4 kilo var ama asla tutamıyorum bende bi gün aksam yemekte az yiyim ertesi gün garanti 1 kilo gidiyo
Günaydın sizde yeni geldinizGünaydınnn hanımlaaar iyi ki dün eve gidince hiçbir işim yok dedim bugüne misafir çıktı birden, saat 1 e kadar yemek hazırladım aşırı yorgunum ve işe gideceğim. Misafirim de erken gelecek bakalım 3 gibi izin alıp çıkabilirsem süper olacak
HoşbuldummmGünaydın sizde yeni geldiniz
Ne çok yeni arkadaş geldi aramıza hoşgeldiniz
58 kiloyum kış gelince harekette azalıyo ister istemez kilo almaya başlıyoruzKaç kilosun? 4 kg kolay ya
Ben 57 kiloydum 3 ay önce, şuanda 64.2 kiloyum