- 11 Nisan 2007
- 83.239
- 483.211
Bonus bende görünmüyor senin attığın ekran görüntüsünde ki gibi foto sadece emoji var
İYi saatte olsunlara mı karıştık noldu bi gülme geldi daha önce hiç olmamıştı böyle bişey ss olmasa kimseyi ikna edemem ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus bende görünmüyor senin attığın ekran görüntüsünde ki gibi foto sadece emoji var
Profil fotoğrafından bahsediyorsun sandım birde mesajları dolandım atladığım mı var diye başka gören arkadaşlar da var mı yazsalarBana özel bir şey demek bir ben görüyorum
Yok ya profil kenarda kalıyor zaten bu bi garip mesaj içinde mesaj gibi la havvvleeeeProfil fotoğrafından bahsediyorsun sandım birde mesajları dolandım atladığım mı var diye başka gören arkadaşlar da var mı yazsalar
Evet ya sana özel paylaşım yapılıyor kendimi eksik hissettim şimdiİYi saatte olsunlara mı karıştık noldu bi gülme geldi daha önce hiç olmamıştı böyle bişey ss olmasa kimseyi ikna edemem ha
Bende fotoğraf görünmüyor emoji varProfil fotoğrafından bahsediyorsun sandım birde mesajları dolandım atladığım mı var diye başka gören arkadaşlar da var mı yazsalar
Evet ya sana özel paylaşım yapılıyor kendimi eksik hissettim şimdi
Ya çok güzel gözüküyor tarif alabilir miyimEki Görüntüle 3507843 Eki Görüntüle 3507842
Oğluşumun sınıfına...
Başka süsleme hayallerim vardı ama dün planlarım bozuldu, bu şekilde oldu.
İnşallah beğenir severler
Zencefilli kurabiye
Elif böregi ne ilk defa duydumSabah Elif böreği yaptım okula götürdüm
Bulaşık makinasını boşalttım
Dünden toplamamıştım onları yerleştirdim çalıştırdım
Okuldan gelince uzandım
Oğlum geldi öğle yemeğini yedirdim gönderdim
Pazara gidicez birazdan
Afiyet olsunÇay içiyorum
Hoşgeldin güldürdün vallaya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
Ben 29 yasındayım iki oğlum var. Biri 9 digeri 4 yaşına girecek insallahpeki siz kaç yaşında nereli ve nellere yappıyorsunuz
Bende de yok bonus kk sana bi oyun etmişSizin mesajda bu resim çıkıyor ben alıntı yapmışım alıntıda da çıkıyor ekran resmi aldım bu şekilde
Eki Görüntüle 3508036
Ya bonus sen yazınca baktım mesajlara diyorum ne diyor resim yokİYi saatte olsunlara mı karıştık noldu bi gülme geldi daha önce hiç olmamıştı böyle bişey ss olmasa kimseyi ikna edemem ha
hoşbuldum , Allah bağışlasın ne güzel büyütmüşsünüz çocuklarınızıYa çok güzel gözüküyor tarif alabilir miyim
Elif böregi ne ilk defa duydum
Afiyet olsun
Hoşgeldin güldürdün valla
Ben 29 yasındayım iki oğlum var. Biri 9 digeri 4 yaşına girecek insallah
Bende de yok bonus kk sana bi oyun etmiş
Hoş geldiniz. Muhabbet bitmiyor bizde merak etmeyinmerhaba, maksat muhabbet olsun . çay içtim , kahve içtim , turşu yaptım ee sonra muhabbet bitti
Ay dönüp dönüp bakıyorum ne var sildi mi geri acaba diyeHEç hissetme ben de işkillendim
Yok yok mitiş olduuSero naptın yanmadı inşallah kurabiyeler
Bende diyorum profil koymasına niye katıldı bonus sjsjsj meğer sana özel fotolar varmışYasak değil ama her mesajda resim eklemeyi anlamadım
ben de anlayamadım durduk yere kendimi sorguladım çok mu itici görünüyorum acaba diyeYok yok mitiş olduu
Bende diyorum profil koymasına niye katıldı bonus sjsjsj meğer sana özel fotolar varmış
Estagfurullaj sıra dayağında bekleyen öğrenci gibiydin bonusa yazarkenben de anlayamadım durduk yere kendimi sorguladım çok mu itici görünüyorum acaba diye
valla ahahah öyleydimEstagfurullaj sıra dayağında bekleyen öğrenci gibiydin bonusa yazarken