Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğunum yemeğe bile gidemedim
Sabah kahvaltıda 3 hurma bir muz yemiştim
Amin inşallah abla çok sağol Allah razı olsunInşallah 10 gün sonra.mutlulukla dönersin evine herşey çok güzel olur
Çorba içine ekmek de koyunca baya tok tutuyorSabah nasıl bi çorba içtiysek hala aç değilim ben
Çorba içine ekmek de koyunca baya tok tutuyor
çok açıktım şuan
realde daha yorganı bölüşemiyoruzYok bacım meraklı değilim öyle afilli şeylere
sağlık huzur saygı sevgi anlayış olsun çok şükür Elhamdülillah kocam da kocamm
Ben parenin kahvaltı hayaline dedim, hayaller gerçekler diye
Aynısıyım
ellerine sağlık canım şekerparenin tarifini bizede yazarmısın , bakalım değişikmi
Çok şükür canım bu dönemde stres yapma sevdiğin kitap vb şeylerle dinlenerek geçir Allahın izniyle sağlıkla ilerleyecek inşallahellerine sağlık canım şekerparenin tarifini bizede yazarmısın , bakalım değişikmi
sağol canımOhhh afiyet olsun şifa olsun ablacığım ve geçmiş olsun ⚘
sıvıyağı üzerinemi sürüyosun ?4 su bardağı un
5 tepeleme yemek kaşığı irmik
125 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta (1 yumurta sarısı ayrılacak)
1 su bardağı pudra şekeri
1silme tatlı kaşığı karbonat
Şerbeti için:
3,5 su bardağı toz şeker
3,5 su bardağı su
2-3 damla limon suyu
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
Abla ben mutlaka Yarım çay bardağı kadar da sıvı yağ ekliyorum öyle daha kıyır oluyor
kadayıflı muhallebili var çok basit güzelde oluyo altına üstüne kavrulmuş kadayıf koyuyosun ortasına tavuk göğsü yapıyosun kremalı güzel oluyoKızlar yarın annemin misafiri var, büyük dikdörtgen borcamda kremalı tatlı yapacağım. Öneriniz varsa alırım, pratik olsun çok uğraştırmasın
Ağlayan kekKızlar yarın annemin misafiri var, büyük dikdörtgen borcamda kremalı tatlı yapacağım. Öneriniz varsa alırım, pratik olsun çok uğraştırmasın
Ben yatakta kahvaltı yaptım
Kadayıf bulmak şimdi mesele yoksa güzel olurdu.kadayıflı muhallebili var çok basit güzelde oluyo altına üstüne kavrulmuş kadayıf koyuyosun ortasına tavuk göğsü yapıyosun kremalı güzel oluyo