Düzenli Evimiz & Hayatımız

realde daha yorganı bölüşemiyoruz
Romantikliğe dair hatırladım ilk doğumumda hiç birşey yapmadı ikinci doğumumda bari beleyediye parkından bir ot yol getir dedim adam saksıda kocaman sap gibi bir şemsiye çiceğiyle geldi Öyle çicekli miçekli sarılı ambalajli değil yarabbi şükür dedim
3. Çocukta Suni sancı verdiler hastane eve yakında ben gidem az uyuyayım dedi hastaneye geldiğinde çocuk olmuştu potansiyel olarak Romantik değil

ellerine sağlık canım şekerparenin tarifini bizede yazarmısın , bakalım değişikmi

4 su bardağı un
5 tepeleme yemek kaşığı irmik
125 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta (1 yumurta sarısı ayrılacak)
1 su bardağı pudra şekeri
1silme tatlı kaşığı karbonat
Şerbeti için:
3,5 su bardağı toz şeker
3,5 su bardağı su
2-3 damla limon suyu
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
Abla ben mutlaka Yarım çay bardağı kadar da sıvı yağ ekliyorum öyle daha kıyır oluyor

sıvıyağı üzerinemi sürüyosun ?

Kızlar yarın annemin misafiri var, büyük dikdörtgen borcamda kremalı tatlı yapacağım. Öneriniz varsa alırım, pratik olsun çok uğraştırmasın

Kızlar yarın annemin misafiri var, büyük dikdörtgen borcamda kremalı tatlı yapacağım. Öneriniz varsa alırım, pratik olsun çok uğraştırmasın
kadayıflı muhallebili var çok basit güzelde oluyo altına üstüne kavrulmuş kadayıf koyuyosun ortasına tavuk göğsü yapıyosun kremalı güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…