- 27 Mart 2019
- 29.044
- 103.851
Benim kahveyle aram hiç iyi değildir hiç yapmam aklıma gelmez bi çay dökeyim kendimeNerde kahvelerin gerisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kahveyle aram hiç iyi değildir hiç yapmam aklıma gelmez bi çay dökeyim kendimeNerde kahvelerin gerisi?
EvetSen iki yorgan devam o zaman
Afiyet olsunPetek üstü kahvem sunuma hazır
Sanada bitanemAfiyet olsun
Bonus bize yaptırdı kahveleri kendin yoksun
fincanın çok güzelmiş hayalcim ,tabi sen yeni evli sayılırsın benim kızında bir sürü var koymaya yer bulamıyo
Kendi sıcaklıyorum diye evde kısa koluluyla geziyor kalkıyor peteği kapatıyor kendi üzerini açıyor sonra suçlu ben
Yorganın enini kulanıyoruz bazende unutuyorum
İlk fırsatta battal boy yorgan alacağım
Ayaklar çıkmıyor mu yawYa efser bizde enini kullanıyoruz bide Battal boy bizim yorgan ama yinede yetmiyor
bende çaycıyım parem arada nescafe yapıyorum işyerinde , öğlen çayımı içerim ama
Bende arada nescafe sütlü içecekler içiyorum ama arada genelde çay beni dillendiriyor ablam⚘bende çaycıyım parem arada nescafe yapıyorum işyerinde , öğlen çayımı içerim ama
Ben baçaklarımı kendime çekiyorum herif sıçakladığı için bir yeri hep açık zaten möhüm değilAyaklar çıkmıyor mu yaw
aynen canım benide , pazartesi akşam dişimi çektirdim o akşam çay içemedim nasıl özlemişim sabah işe gelince çayımı içince oh be dedim dünya varmış o derece seviyorum yani , biz çayı senede bi kere çuvalla alıyoruz trabzondan açık çay 25 kg falan kzımla birlikte kullanıyoruz çayı mükemmel çaykurdan bile güzel öyle diyim ,biz ailecek çaycıyız eşim,oğlum,kızım ben şimdide torunum başladı içmeye damat pek sevmez bize çekti belliki,Bende arada nescafe sütlü içecekler içiyorum ama arada genelde çay beni dillendiriyor ablam⚘
Sağol abla yenide sayılmam 4 yıl oldufincanın çok güzelmiş hayalcim ,tabi sen yeni evli sayılırsın benim kızında bir sürü var koymaya yer bulamıyo