Afiyetle şifa olsun hepimize
Geçmiş olsun sizlere canımEvet canım kardeşimdeydiydim o yüzden hafif de olsa hissettik
Afiyet olsun
Bende üşürüm bilmiyorum psikolojik miKızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Çorap katlamaya daldım kalkıyorum
Evet ya patik giyerim gittiğim yerde evde giymiyorum amaBende üşürüm bilmiyorum psikolojik migittiğim yere yelek ve patik yanımda götürürüm mutlaka.. gerçi evde de yelek giyerim ben
Yetiş yetiş başladım ben içmeyeÇorap katlamaya daldım kalkıyorum
GeldimYetiş yetiş başladım ben içmeye
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun4.9 muş canım fay hattı şehre yakın
Ben evdede her yerde üşüyorum nane ayaklarım buz gibi hiç ısınmaz sıcak su torbası yapıyorum sürekliKızlar ben kış ayında evim dışında her gittiğim yerde aşırı üşüdüğümü hissediyorum psikolojik olarak sanırım benden başka aynı şeyi hisseden var mı
Amin canımGeçmiş olsun Allah beterinden korusun
Patik veya kalıp çorap giy devamlı canım faydası olurBen evdede her yerde üşüyorum nane ayaklarım buz gibi hiç ısınmaz sıcak su torbası yapıyorum sürekli
Gelmiş geçmiş olsun canımEvet canım kardeşimdeydiydim o yüzden hafif de olsa hissettik
Dün akşam köye geldik burda kaldık teyzeme mantı yaptık. Bugün burdayım akşam bi kutlama var yemeğe gitcez evi özledim
Aleykümselam limonsuz gel hele gel mübarek gün iki istişare yapalımSelam kızlar