- 30 Ocak 2015
- 17.518
- 12.989
- 29
Bende öyle sandımBen akşam bu resmi alıntı sandım yaaaayazdığını nasıl okuyup, baktıysam attığın resme o ara ilmek atıyordum kaçırdım demek ki
Dün ben ortalığı inci boncuk edince daha fazla kayıtsız kalamadıBende öyle sandım
Ama çok güzel valla bayıldımDün ben ortalığı inci boncuk edince daha fazla kayıtsız kalamadı
Başlanmış iş bitmiş iştir der büyüklerimiz biter bigünSağolasın abla başladım bakalım ne zamana biter
Bizim gözler nasıl okuyor kiiiBende öyle sandım
içindekileridemi kendi yaptıDün ben ortalığı inci boncuk edince daha fazla kayıtsız kalamadı
Evet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi variçindekileridemi kendi yaptı
Büyük ocakta 9 yasına girecek kücükte martta 4 . Yani kıskanclıktan yapıyo desem dün kücükle ilgilenmedim bile kücügü bir öpüyosam onu iki öpüyorum . Ona vurunca sesimi çıkarmıyorum bilerek koruyomus gibi olmasın diye ama kac kez yapıyo bunu müdahele ediyorum artık alıyorum götürüyorum yanıma
Eline sağlık abla o beyaz neyDün akşam kızkardeşime çaya gittik boş gitmiyim dedim işten gelince yine tart kalıbında kek yaptım, bu sefer keki kakaolu, üstünü beyaz yaptım , çok beğendiler
Geçmiş olsun efser çok mu oldu yaaEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
geçmiş olsunEvet abla küçük yaştan beri maketlere karşı ilgisi var
Yazarken deprem oldu
Bugün burdayım akşam bi kutlama var yemeğe gitcez evi özledim
4.9 muş canım fay hattı şehre yakınGeçmiş olsun efser çok mu oldu yaa