- 2 Ağustos 2013
- 34.122
- 101.493
Demek ki içten geliyorAynen hiç bilme oynamayıda sevmem
Yigenimin düğününde hiç pistten inmedi o zamanlar yaşı 9-10 gibi birşey benimki bildiğindede değil deli deli oynuyor bir çarkalıyor bir gerdan kırıyor normal oynayanları millet bıraktı buna baktılar
Ben olmadığı kesinKim sabah uyumayı sevmiyorum deyip bebekler gibi uyudu
Gariban. Ben hala yataktayımBen olmadığı kesinsevsemde kesin yani o kadar imkansız
beni ödülle cezalandırma dr. özgür bolatYaz ablam alıyım bende. Ahsenin şu huyu çok iyi maşallah. Asla tutturmaz ağlak bi çocuk değil. Hemen ikna olur. Sadece söz dinlemiyor özellikle tehlikeli şeyleri yaparken. Biraz daha sakin kalmaya çalışayım. Patlıyorum bende bi yerden sonra üzülüyorum sonra da
Bi gün gelip bebeleri sana bırakıp kaccamGariban. Ben hala yataktayım
Aldım hemen abla teşekkür ederimbeni ödülle cezalandırma dr. özgür bolat
anne baba ve çocuk arasında dr.haim g.ginott
maşallah ne kadar hızlısın benim kızda alıcaktı aldımı bi sorayım okumayıda pek sevmez ama okuması lazımAldım hemen abla teşekkür ederim
Valla yardımcı bir şeyler olsun da çok zor durumdayımmaşallah ne kadar hızlısın benim kızda alıcaktı aldımı bi sorayım okumayıda pek sevmez ama okuması lazım
Bonus çok sağlılık bir kahvaltı yaptım
Çavdar ekmeğine+teryağını+recel birlikte sanki bir daha hafifi oldu
En möhimiÜstüne yeşil çay içersin içerde erir o
Teyzemin diyete başladım deyip kepek ekmeğine yağ sürüp sobada gevrek gevrek yiyorum dediği aklıma geldiBonus çok sağlılık bir kahvaltı yaptım
Çavdar ekmeğine+teryağını+recel birlikte sanki bir daha hafifi oldu
Çiğ koymuştum swet ama çorbanın içine atıp pişirdim.Acil acil
Brokoli buzluğa koycam da ahsen için haşlayıp mı koyulur yoksa çiğ mi koyan var mı