- 8 Aralık 2011
- 43.982
- 153.329
Bir tek ben değilmişimEşime dedim ki çevir kafanı tanımıyoruz gelin masası önüne yattığı da var
Yanımdakiler aaaa attı kendini yerlere dedicek ay anası babası nerde diye etrafa bakınıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek ben değilmişimEşime dedim ki çevir kafanı tanımıyoruz gelin masası önüne yattığı da var
senin kız kaç yaşında sweet, benim torunumda 23 ocakta 2 yaşına giricek bizimkide çok hareketli yerinde hiç duramıyo sürekli koşuyo düşüyo kafasını biyerlere çarpıyo her tarafı morarıyo bi uyurken dinleniyo ,ama benim oğlumda öyleydi dayısına benzemiş kızım daha sakindiAy bu da kendi dolabına öyle basıp çıkıyor yukarılara. Tövbeler olsun az da olsa azalır diyordum ama Canına zarar gelecek diye tek çabam. Yoksa yapsın yani ne yaparsa yapsın. Daha yürümüyordu yaşında değildi benim ayna var değişik şekilli oraya emekleyerek çıkardı yukarıya kadar. Hep sağ ayak yukarlarda bişeye atardı önüne ne gelirse tırmanmaya çalışıyordu çıkıyordu da. Eşim küçükken böyleymiş. Diyorum ne zaman akıllandın okula başlayınca dio
aynen bizde her yeri kilitliyoruz mutfak dolaplarında bile kilit var benim evdede çok döküyodu geçen sene almıştık, prizlerde var şimdi fırın içinde almış kızım bi kendine bi bana daha gelmedi fırınları açıyo çalıştırıyo televizyona ekran koruyucu aldılar oyuncakları rast gele atıyo bizde erkekler yaramaz olur diyoruz kızlardada oluyo işteSalon zaten sürekli kilitli. Yatak odasını da kilitliyorum gün içinde. Oturma odası çocuk odası mutfak kalıyor. Bu zaten oturma odasında yapıyor her haltı mutfağa zaten giderse hemen peşinden gidiyorum. Çocuk resmen anı bekliyor. Salon açılıyor ya anahtar sesini duyuyor odadan koşarak geliyor
sweet bizimkide öyle seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda öyleydi ve ben 17 yaşında anne oldum şimdi diyorum iyi bakabilmişim eşimde oğlum 5 aylık bebekti askere gitti gerçekten çok zordu şimdi imkanlar en azından daha kolayBugün bi garibim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim gerçi ağlıyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum ahsene karşı. Aşırı hareketli biliyorsunuz demiştim. Ve sürekli tehlikeli şeyler yapıyor. Kızıyorum olmuyor, güzelce anlatıyorum olmuyor. Yani ne yapabilirim bilmiyorum. Bugün misafir vardı az kalsın çaycıyı üzerine dökecekti tezgahta başka şeylere uzanırken son anda gördüm. O anın etkisiyle vurdum sonra ağladım vurduğum için. Ama bazen dağlara taşlara bağırasım geliyor. Çok şükür iyi ki var sabret diyorum ama bi yerden sonra patlıyorum çünkü sürekli bu şekildeyiz evde. Evin dağılması falan artık sorun değil. Sorun tehlikeli şeyler yapması sürekli
Ay benimkide bi oynak kapı gıcırtısına oynuyor o derece. Eşimde bende hiç sevmeyiz kime çekti bilmiyorum ilk düğünüydü bu bitene kadar pistteydi herkes dio ki düğünü ahsen yaptı şimdi dio ki benim düğünüm olacakBenim küçük kız düğün meraklısıydıgelinilerin kuyruğunda gezmelermi dersin her halayda halayın sonunda mendil gibi ordan oraya sürüklenmemi dersin bir kaç kere indirdim pistten otur evladım diye hiç dinlemezdi benimde en sevmediğim iş ama çocuğu tutamıyordum en ufak dıgırtıta benimki en ortada bazen orkestra toplayın şu çocukları diyor ya utancımdan artık tanımıyor benim çocuğum değil ayağına yatıyordum
Büyük kız anne gitti gene derdi dön önüne tanmıyoruz derdim.
Çok tanıdık ise o düğünlere götürürdüm uzak akrabalada bırakacak birini bulursa bırakır öyle giderdim
2.5 yaşında abla. Çok hareketli bu çocuklar vallasenin kız kaç yaşında sweet, benim torunumda 23 ocakta 2 yaşına giricek bizimkide çok hareketli yerinde hiç duramıyo sürekli koşuyo düşüyo kafasını biyerlere çarpıyo her tarafı morarıyo bi uyurken dinleniyo ,ama benim oğlumda öyleydi dayısına benzemiş kızım daha sakindi
Kilitler artık işe yaramıyor bizde şak açıyor tv ye bizde ayaklanınca hemen koruyucu aldık bilmiyor ki yani çocuk ne olacağını. Allah korusun fırın ocak çok korkarımaynen bizde her yeri kilitliyoruz mutfak dolaplarında bile kilit var benim evdede çok döküyodu geçen sene almıştık, prizlerde var şimdi fırın içinde almış kızım bi kendine bi bana daha gelmedi fırınları açıyo çalıştırıyo televizyona ekran koruyucu aldılar oyuncakları rast gele atıyo bizde erkekler yaramaz olur diyoruz kızlardada oluyo işte
Aynen hiç bilme oynamayıda sevmemAy benimkide bi oynak kapı gıcırtısına oynuyor o derece. Eşimde bende hiç sevmeyiz kime çekti bilmiyorum ilk düğünüydü bu bitene kadar pistteydi herkes dio ki düğünü ahsen yaptı şimdi dio ki benim düğünüm olacak
Yaz ablam alıyım bende. Ahsenin şu huyu çok iyi maşallah. Asla tutturmaz ağlak bi çocuk değil. Hemen ikna olur. Sadece söz dinlemiyor özellikle tehlikeli şeyleri yaparken. Biraz daha sakin kalmaya çalışayım. Patlıyorum bende bi yerden sonra üzülüyorum sonra dasweet bizimkide öyle seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda öyleydi ve ben 17 yaşında anne oldum şimdi diyorum iyi bakabilmişim eşimde oğlum 5 aylık bebekti askere gitti gerçekten çok zordu şimdi imkanlar en azından daha kolay
benim bi akrabam var çocuk pedegoğu bende ona danıştım geçen gün ne yapabiliriz nasıl davransın kızım diye
oda yaşı gereği yaptıklarının çok normal olduğunu anne babanın çok sabırlı olmalarını geçici bi süre olduğunu söyledi ama güzel geçirmeleri gerektiğinide tabiki ben bizimki alışveriş merkezlerinde trenler var ona binince inmek istemiyo kendini yerlere atıyo dedim başka bi şeye yere ilgisini değiştirin dedi, birde 2 tane kitap önerdi bizimde baş ucu kitaplarımız bunları alsın okusun çok faydası olur dedi sanada yazıyım istersen isimlerini