Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet nostaljik olsun diye fotoyu daktilo önünde çektim
Bende bi an daktilo yazıyon sandımdı
29 yaşındayım muhasebedeyim
Evet ben sonradan dahil olunca çok yeniyim grupta herkes birbirini tanıyo ne güzel sanal ortamda gerçek arkadaşlıklar
Uzakmışız
Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor

sabah koştur koşturdum yine bi posta bulaşık makinası bosaltttım tekrar yerleştirdim
Salon dağınıklığını aldım
Mutfağı temizledim
İkinci posta makina çalıştırdım
Çamaşırları astım
Tuvalet banyo lavabo cifledim
Yatağı toplayıp
Kahvaltı hazırlayıp
Çöpleri çıkarıp
Duş alıp çıktım koştur koştur işe geldim
Öğlen de bulaşık makinasını boşalttım sizler nasılsınız

Allah saglık sıhhat versin annene. Doguma gelince eşin destekse cok güzel idare edersin canım benim. Benim iki dogumumda da annem yanımda bi hafta kaldı sadece ikiside sezeryandı inan o güc sende öyle bi oluyo ki kimseye ihtiyac duymuyosun ilk 2 3 gün biri destek olsa yeter
Ankara bende

Amin Allah razı olsun evet sonrasında ben hallederim her şeyi

29 yaşındayım muhasebedeyim
Evet ben sonradan dahil olunca çok yeniyim grupta herkes birbirini tanıyo ne güzel sanal ortamda gerçek arkadaşlıklar
Uzakmışız
Meslektaşmışız bende muhasebedeyim
Bende bi an daktilo yazıyon sandımdı

Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor
Yazmayı biliyorum da kullanılmıyor artık

Dün de sabahtan eltimlere geldik bikaç gün burada kalıcaz. En azından yemek düşünme derdim olmayacak
Bana da birkaç günlüğüne eltimler geliyo.
O da böyle düşünüyordur Allah bilir
Yemek düşünme derdiniz olmasın diye sabahtan beri kıçımız yer görmedi elti hanııııımmm

Ay uzak kaldım burdan yaa üzülüyorum ha

O kadar yoğunumki.
Yatılı misafire hazırlanıyorum.

Bütün ev temizlendi
Sil süpür toz al
Lavabolar banyo wcler
Yemek, çay ikramlıkları vs

Herkes evde, yardımlaşarak yaptık.

Sizleri yarım yamalak okudum.
Tek tek yazamıcağm için hepinize duacı olduğumu söylemek isterim
Her zorunuz kolay olsun

Bana da birkaç günlüğüne eltimler geliyo.
O da böyle düşünüyordur Allah bilir
Yemek düşünme derdiniz olmasın diye sabahtan beri kıçımız yer görmedi elti hanııııımmm
misafirliğe gelenlerde bi zahmet ev sahibine yardım etsin , ben gittiğim yerde hiç duramam kendi evim gibi her şeye koşarım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…