- 20 Mayıs 2024
- 235
- 468
29 yaşındayım muhasebedeyimNe iş yapıyon onu da soruyum, yaşını da deben seninle ilk defa konuştum. Kayseri
Bende bi an daktilo yazıyon sandımdıEvet nostaljik olsun diye fotoyu daktilo önünde çektim
Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor29 yaşındayım muhasebedeyim
Evet ben sonradan dahil olunca çok yeniyim grupta herkes birbirini tanıyo ne güzel sanal ortamda gerçek arkadaşlıklar
Uzakmışız
Allah saglık sıhhat versin annene. Doguma gelince eşin destekse cok güzel idare edersin canım benim. Benim iki dogumumda da annem yanımda bi hafta kaldı sadece ikiside sezeryandı inan o güc sende öyle bi oluyo ki kimseye ihtiyac duymuyosun ilk 2 3 gün biri destek olsa yetermerhaba herkese. biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım ya da içimdekilerini yazmaya anlatmaya.
annem kanser tedavisi görüyor ve 30 haftalık hamileyim. çok halsiz bugün de hastanede kötü olmuş apar topar yanına gittim. şimdi iyi çok şükür. yanında ağlamasam da ona destek olmaya çalışsam da yalnız kaldığımda dayanamıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor. sonra da bebeğim için üzülüyorum ona bu ağırlığı yüklediğim için. mart gibi ameliyat olacak benim doğumum ocak ayının sonuna doğru. yanında nasıl duracağım, doğumda benim yanımda kim olacak eşimle idare edebilir miyiz bunları düşünüyorum. sonra yine bunu düşündüğüm için bencillik mi ediyorum diye düşünüyorum. kafam o kadar dolu ki neyi nasıl düşüneceğimi , neye zaman ayıracağımı bilemiyorum
hakkınızı helal edin kafanızı şişrmiş bulundum ama içime attıkça daha çok şişiyorum
Ankara bendeİstanbul sen
Evet daha rahat hissediyorum bende gerçektenBende bi an daktilo yazıyon sandımdı
Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor
Amin Allah razı olsun evet sonrasında ben hallederim her şeyiAllah saglık sıhhat versin annene. Doguma gelince eşin destekse cok güzel idare edersin canım benim. Benim iki dogumumda da annem yanımda bi hafta kaldı sadece ikiside sezeryandı inan o güc sende öyle bi oluyo ki kimseye ihtiyac duymuyosun ilk 2 3 gün biri destek olsa yeter
Ankara bende
Meslektaşmışız bende muhasebedeyim29 yaşındayım muhasebedeyim
Evet ben sonradan dahil olunca çok yeniyim grupta herkes birbirini tanıyo ne güzel sanal ortamda gerçek arkadaşlıklar
Uzakmışız
Yazmayı biliyorum daBende bi an daktilo yazıyon sandımdı
Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor
bende istanbul pendik tarafında evim tuzlada iş yerimİstanbuldayım sancaktepe ataşehir iş ev arasıEki Görüntüle 3503451
Yaa ne güzelMeslektaşmışız bende muhasebedeyim
Yazmayı biliyorum dakullanılmıyor artık
Yakınız yine annemlerde kurtköyde sürekli gidiyorum o tarafa dabende istanbul pendik tarafında evim tuzlada iş yerim
evet canım kurtköy yakın bize, bende tersane sektöründeyim ön muhasebe personel işleriYaa ne güzel
Yakınız yine annemlerde kurtköyde sürekli gidiyorum o tarafa da
Ben de aynı. makine üretim fabrikasındayım tek çalışıyorum geri kalanlar atölyedeevet canım kurtköy yakın bize, bende tersane sektöründeyim ön muhasebe personel işleri
Bana da birkaç günlüğüne eltimler geliyo.Dün de sabahtan eltimlere geldik bikaç gün burada kalıcaz. En azından yemek düşünme derdim olmayacak
kolay gelsin, neler yapıcaksın menü belirledinmi , bizde aile olarak aylık günümüz var ama oturmalı değil ayda 1 çeyrek isteyene para olarak veriyoruz.Pazar günü günüm var şimdiden başladım hazırlık yapmaya☺ evi temizliyorum deli gibi
misafirliğe gelenlerde bi zahmet ev sahibine yardım etsin , ben gittiğim yerde hiç duramam kendi evim gibi her şeye koşarım elimde değilBana da birkaç günlüğüne eltimler geliyo.
O da böyle düşünüyordur Allah bilir
Yemek düşünme derdiniz olmasın diye sabahtan beri kıçımız yer görmedi elti hanııııımmm