- 13 Ağustos 2024
- 1.103
- 1.431
Dua edin inşallah sağlıkla artardeğerin azda olsa artmış hemen moralini bozma lütfen Allah büyüktür bi sonraki değerine bi baksınlar bakalım
İnşallahDua edin inşallah sağlıkla artar
Allah sağlıklı bi şekilde artmasını nasip eylesin canımDua edin inşallah sağlıkla artar
Canım hemen modunu düşürme Rabbim bilirHerkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldumsağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm
Yaaa kaçtı kaç olmuş. Şimdi gördüm ya belli mi olur belki bi sonraki daha çok artar. Rabbim büyük inşallah sağlıkla ilerletirHerkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldumsağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm
Tamam fazla var 2 türlü de koyayımÇiğ koymuştum swet ama çorbanın içine atıp pişirdim.
ŞOklayıp koy istersen kaynar sonra soğuk su şeklinde.
Ama çiğ olur bence bezelye gibi
Abla şimdi için değil de yazın falan da ahsene vermek içinswett tam mevsimi brokolinin niye buzluğa koyucan az az alsana taze daha iyi değilmi
İçtim bende ütü Yapacaktım hemen içtimHenüz içemedim yoğundumiçmediysen içelim
Afiyet olsun canım bende birazdan yaparımİçtim bende ütü Yapacaktım hemen içtim
Biraz dinlen kuzum
Kolay gelsin bonusum canım çekti akşama bende birşeyler yapayımYeni sunumlarla sizlerleyim mop kovası eşliğinde
Yine herşeyi ütülüyormusunBende bir dışarı çıktım eve geldim ütüm kaldışimdi ısınmasını bekliyorum
En iyisi bende bir papatya çayı yapayım
Valizin kolinin içinde çıkanlar var ya birazını yıkadım onları ütülüyorumYine herşeyi ütülüyormusun
Yok biraz dinlendim şimdi geri kalkıyorumEfser Ütü bitti mi bebiş?